- hirdetés -

A város legnagyobb szórakozóhelyén pénteken felpörgetik a tömeget a pótszilveszterre, míg szombaton a retró jegyében lehet csörögni a parketten.
Sztárvendég nélkül, de a szokásos színvonalas zenei felhozatallal indul neki a péntek éjszakának Lucifer fészke Orosházán. Természetesen mindkét terem teljes gőzzel üzemel hiszen ez a party a jövő heti pótszilveszter „előszilveszterének” is tekinthető. (január 22. pótszilveszter: sztárvendég a Badgirls Dj Team!)

100116_lucifer_flyer
A nagyteremben a mindenkori pénteki házigazda, Dj Kohary játssza 2010 januárjának legpörgősebb újdonságait, a kisteremben pedig Dj Ory válogat az elmúlt évtizedek legismertebb slágereiből. Az est kiemelt itala a Jack Daniel’s, ami egész éjjel exkluzív akciós áron kapható.
Időpont: 2010. január. 15. péntek
Fellépők: Dj Kohary, Dj Ory
Akció: Jack Daniel’s exkluzív akció
Belépő: 800 Ft
———————-
A környék legnagyobb retrópartyja lesz 16-án szombaton, a pult mögött pedig az egyik állandó szombati házigazda, Dj Dandee pörgeti a korongokat. A buli nevéhez hűen az elmúlt évtizedek legismertebb slágerei szólalnak meg minden korosztály számára. Az est kiemelt itala ezen a napon is a Jack Daniel’s, ami egész éjjel exkluzív akciós áron kapható.
Időpont: 2010. január. 16. szombat
Fellépők: Dj Dandee
Akció: Jack Daniel’s exkluzív akció
Belépő: szombaton csak 500 Ft!
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.