- hirdetés -

December 4-én egy új teremmel gazdagodik a Lucifer. A szórakozóhely ezentúl minden pénteken két teremmel várja vendégeit.

Az új kisteremben elsősorban az oldschool legismertebbjeire lehet mozogni hajnalig, bár a zenei stílus majd a nagyközönség igényei szerint változik. A nagyteremben továbbra is megmarad a modern elektronikus tánczenei vonal.

Ezen a pénteken a sílus egyik legjobb hazai képviselője, a kecskeméti Dj Wallas kezeli a lemezjátszókat, a házigazda pedig Dj Kohary lesz. A legújabb Dj pultot, azaz a kisterem pultját Dj Guli avatja fel. A Havana hostesslányai egész éjjel jelen lesznek és a kuponokért cserébe promóciós ajándékokat osztogatnak.

Időpont: 2009. december 4. péntek
sztárvendég: Dj Wallas, resident Dj Kohary

Akció: Havana italakció, promóciós ajándékok és Ballantine’s italakció egész éjjel.

Belépő: 800 Ft

———————-

Szombat éjjel a Luciferben Dj Berry teszi tiszteletét. A környék legjobb retróbulijaiért felelős Dj az elmúlt évtizedek házibulizenéiből válogat. A buli másik főszereplője a Mikulás lesz, aki a közös partyfotóért cserébe a vendégeknek ajándék édességgel kedveskedik. A Lucifer (egész decemberi) akciója a szombati napokra: a kinyomtatott flyerrel (a party reklámja) ezen a napon a belépés bárki számára díjtalan!

Időpont: 2009. december 5. szombat: resident Dj Berry

Akció: Ballantine’s italakció

Belépő: 500Ft | innen vagy a Lucifer weboldaláról kinyomtatott reklámflyer INGYENES belépésre jogosít!

http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u .17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.