- hirdetés -

Ha jól figyelsz, akkor ingyen is bemehetsz a Luciferbe ezen a hétvégén.

November 27-e a Luciferben nem csak az utolsó pénteket jelenti a hónapban, hanem az utolsó egy termes bulit is. Jövő héttől ugyanis minden pénteken két teremmel nyomul Orosháza legnagyobb szórakozóhelye.

Ezen a pénteken a lemezjátszók mögött Dj Kohary lesz, aki egyébként is a hétvégék első éjszakájának állandó szereplője. A zenei kínálat az ismertebb elektronikus tánczenéktől kezdve 2009 legfrissebbjein át a hajnali keményebb progresszív muzsikákig terjed. A vendégeket egész éjjel Jack Daniel’s akció várja, ami az egész hétvége kiemelt italakciója.

Időpont: 2009. november 27. péntek: resident Dj Kohary

Akció: Jack Daniel’s italakció

Belépő: 800Ft

——————————

28-án szombaton a környék egyik legismertebb neve, Dj Ory válogat majd főleg a legjobb R’n’B zenékből és pár évtizedig visszamenőleg a legtáncolhatóbb dance slágerekből. A pénteki buli folytatásaként ezen az éjjelen is rendkívüli Jack Daniel’s italakció lesz!

A szombati napon akár ingyen is bejuthat bárki, ha a Szuperinfóból kivágja a Lucifer logós hirdetést. A kivágott kupont ezen a szombaton is fel lehet használni és a következőn, december 5-én is. A kupon csak ezen a héten jelenik meg a Szuperinfóban, így ha az a mostani szombaton felhasználásra kerül, INNEN újra letölthető és kinyomtatható!

Időpont: 2009. november 28. szombat: resident Dj Ory

Akció: Jack Daniel’s italakció

Belépő: 500 Ft | a Szuperinfóban található és onnan kivágott, vagy a kinyomtatott kupon felmutatásával INGYENES!

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics Mihály utca 17.

web: http://luciferpub.hu/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.