- hirdetés -

Pénteken a magyar sztár DJ érkezik Orosházára, szombaton viszont ismét a retróé a főszerep.

Péntek éjjel Dj Sterbinszky az orosházi Lucifer sztárvendége. Az ország egyik legismertebb lemezlovasa 21 éve a pályán van. Nevét egyrészt profizmusának köszönheti, másrészt pedig, hogy bár stílusát megtartva, de mindig sikerült jól meglovagolnia az aktuális trendeket.

Talán nem is létezik olyan diszkóklub az országban ahol ne lépett volna fel az elmúlt két évtized alatt. A szinte pontosan 11 éve, 1998 novemberében megjelent első lemeze mérföldkő volt a magyar Dj életben. A média szerint ez a lemez volt az amivel megszületett az első hazai „sztár Dj”. A Luciferben Sterbinszky mellett pénteken Dj Kohary házigazdáskodik.

Időpont: 2009. november 20, péntek: sztárvendég Dj Sterbinszky, resident Dj Kohary

Akció: Havana akció egész éjjel

Belépő: 800Ft

———————–

A szombati bulin a lemezjátszók mögött az egyik állandó rezidens, Dj Dandee lesz. A megszokott ’80-as, ’90-es évek slágerei mellett hallhatók majd az elmúlt pár év legismertebbjei is. Minden hölgyvendég egy ajándék welcome drinkre válthatja a belépéskor kapott kupont.

December 4-től ez a zenei stílus beköltözik a pénteki napokra is, hiszen akkor nyit a Lucifer új kisterme. A legfrissebb modern elektronikus zenékért rajongók mellett így most már az old school kedvelőinek is kedvez ez a nap.

Időpont: 2009. november 21, szombat: resident Dj Dandee

Akció: Minden hölgynek ajándék welcome drink

Belépő: CSAK 500Ft

http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u .17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.