- hirdetés -

Könnyűzenei klubkoncerteket rendez a művelődési központ

090916_lama_dalai_plakat2009 szeptemberétől 2010 májusáig havonta egy alkalommal könnyűzenei koncertet szervez a művelődési központ Zenész Klubja, a PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) támogatásával. A fellépők elsősorban saját számokat játszó magyar amatőr együttesek, a legkülönfélébb stílusokban: reggae, blues, alternatív, rock, jazz, stb.

Az első koncert szeptember 18-án,  20 órakor lesz a II. emeleti kamarateremben, melyen fellép a Láma Dalai nevű formáció, mely így vall magáról honlapján:

„A zenekar ebben a formációban 2007 óta működik. A stílus sokrétű – sok műfaj, előadó hatott ránk – a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet rock-kal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszerezünk. Az ország sok pontján jártunk már klubkoncertek, vagy fesztiválok keretén belül. Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszunk. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól vesszük, hanem a „világslágerek fanyarul” elvet követve, mindenki által ismert dalokat gyúrunk át a mi stílusunkba, némi humorral átszőve.”

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=7GVNp97VIzQ

A belépés díjtalan!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.