Szokolay Sándor Hogy is kezdődött? zenés irodalmi barangoló – könyv, kotta és lemezbemutató. – A program a gimnáziumi képzés 85. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi programsorozat, és a településalapítás 274. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat része.

Térkép betöltése...

Időpont
2018. 04 20.
10:00 - 12:00

Helyszín
Táncsics Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Kategória


Szokolay Sándor (Orosháza díszpolgára, Primus Inter Pares-díjas) – Hogy is kezdődött? zenés irodalmi barangoló – könyv, kotta és lemezbemutató. (Levelek a diákévekből kötet, Zene-Bona fiatalkori zongoradarabok – kotta és CD.)

Ünnepi beszédet mondanak: Dávid Zoltán polgármester, Dr. Blahó János, a Táncsics gimnázium igazgatója és Dinnyés István címzetes zeneiskolai igazgató.

A kiadványokról beszélgetnek: Törköly József zenei könyvtáros, Szokolay Orsolya, a könyv közreadója és Legendy László, a kotta közreadója.

Közreműködnek: Az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola és a Táncsics Mihály gimnázium tanulói.

A program a gimnáziumi képzés 85. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi programsorozat, és a településalapítás 274. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat része.

 

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás