- hirdetés -

Írjuk, hogy milyen programok várnak benneteket a hosszú hétvégén.

Húsvéti ünnepváró: Szünidei játszóház várja a gyerekeket a Petőfi Művelődési Központban és az Árpád-kertben április 13-án, csütörtökön 9 órától 12 óráig. Programok: húsvéti nyuszifutam sok mókával (lufiterelés, tojáskeresés, célba dobás zoknigombóccal, célba lövés vízipisztollyal, libaverseny), kreatív ötletek játszóháza – ünnepi dekorációkészítés.

Húsvéti játszóház lesz a gyermekkönyvtárban április 13-án, csütörtökön 14 órától 16 óráig.

Próbáld ki a részeg szemüveget a Piactéren április 13-án, csütörtökön 14 és 16 óra között. Gyalogosan, kerékpárral, sőt, idén már személygépkocsival is lehetőséget nyújtanak a különleges eszköz kipróbálásra. A bátor jelentkezők – a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szakembereinek segítségével – megtapasztalhatják, mit érzékel az ittas közlekedő a körülötte lévő világból, felmérhetik, hogyan tudnának reagálni egy veszélyhelyzetre.

Szeretne hét évvel tovább élni egészségesen? Egy amerikai egészségtanulmány tanulságai címmel dr. Gáspár Róbert egyetemi docens tart ismeretterjesztő előadást a Petőfi Művelődési Központban április 13-án, csütörtökön 18 órától.

OMTK-ULE 1913 – Kaszaper FC labdarúgó mérkőzés, megye III. osztály: április 14., péntek 16.30, Mátrai-stadion.

Kohut Petra és Kató Árpád gitárművészek koncertjét hallgathatjátok meg a Városi Képtárban április 14-én, pénteken 17 órától.

A Vida Rock Band zenekar ad koncertet a Rock Klubban (Ady Endre u. 11.) április 15-én, szombaton 21 órától.

Levicki-Szúmann Ilona festménykiállítása megtekinthető a Városházi Galériában április 30-ig.

További programokról ide kattintva olvashattok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.