Így tudsz kommentelni az OrosCafén

Hozzá szeretnék szólni, mit kell tennem?

Regisztrálnod kell. Nem, nem azért, hogy az amerikai nemzetbiztonság és OrosCafé több ezer fős házi titkosszolgálata közös akció keretében megfigyelje tevékenységedet – hiszen számunkra sokszor nem is mond semmit, hogy ki van például egy twitteres felhasználónév mögött. A regisztráció célja a hozzászólások értelmes mederben tartása, a trollkodók dolgának megnehezítése. Tehát az, hogy te is jobban érezd magad, ha kommenteket olvasol nálunk.

Hogy kell regisztrálnom?

A Disqus névre hallgató hozzászólási rendszert használjuk, és a regisztrációra több lehetőséget is kínálunk: regisztrálhatsz külön felhasználónevet magában a Disqus-ban is, de ha van facebookos, twitteres vagy google-s fiókod, azzal jóval egyszerűbben bekerülhetsz a rendszerbe. (Fontos: ez utóbbi lehetőség esetén az adott szolgáltatáson belül – tehát a Facebooknak, Twitternek vagy a Google-nek – kell megadnod majd a jelszavad, sem a Disqus nem jut hozzá, sem mi.)

Balra a facebookos, twitteres, google-s belépési lehetőségek, jobbra a Disqus-regisztráció

És ha már regisztráltam?

Akkor a fent is látható ikonokra kattintva tudsz belépni. Értelemszerűen azt a belépési lehetőséget kell kiválasztanod, amelyikkel már regisztráltál a fent leírt módok valamelyikén.


Miért nem látszik (vagy miért tűnt el) a kommentem?

A hatályos jogszabályokat vagy a többi felhasználót mélyen sértő kommenteket moderáljuk. Ha nincs ilyen sértő tartalom a hozzászólásodban, akkor nagy valószínűséggel annyi történt, hogy a Disqus kommentkezelő rendszer valamiért úgy ítélte meg, jobb, ha egy moderátor átnézi az írásodat. Ez történthet azért is, mert több más felhasználó gyanúsnak jelölte meg a hozzászólásodat, de például azért is, mert sok weboldalra mutató linket helyeztél el benne. De ne aggódj, néhány órán belül minden moderálásra váró kommentet átnézünk, és amelyik sem törvényeket, sem más felhasználókat nem sért, azt továbbengedjük – természetesen attól függetlenül, hogy mi magunk egyetértünk-e veled.

8 comments on “Így tudsz kommentelni az OrosCafén

 1. Guest szerint:

  Én és kislányom is meglátogattuk délelőtt a programot. A tombolahúzás kedvéért kislányomnak is vettünk belépőt, pedig a rendezvény 14 éves kor alatt ingyenes volt. Nem maradtunk egész nap, viszont háromnegyed négykor az esőben visszamentünk a 16:00 órára kiírt tombolahúzás miatt, ahol meglepetten tapasztaltuk, hogy már véget is ért. 15:45 órára már kisorsolták a nyereményeket, így esélyünk sem volt arra, hogy a fődíjak bármelyikét is megnyerhessük. Kislányomnak is nagyon rosszul esett, illendő lett volna megvárni a kiírt időpontot, főleg úgy, hogy a fődíjakat addig sorsolták, amíg a kihúzott sorsjegy tulajdonosa is jelen volt.

 2. oroshazi szerint:

  Én csak 11 élő kamerát látok – A biztonságért – üzemelnek a térfigyelők

 3. oroshazi szerint:

  Most már csak a legfontosabb dolog marad hátra,hogy az életveszélyben lévő betegeket el is kéne látni.És nem 5-6 hónapos előjegyzést adni nekik az első vizsgálatra és nem a műtétre,mert az min. egy év előjegyzés ! Az előjegyzés várakozás alatt el is mennek a betegek.Erről kéne egy statisztikát kiadni kedves Orosházi Kórház ! – – Digitalizált eszközökkel a korszerű gyógyításért

 4. oroshazi szerint:

  A Mozgó Mozival jön A Saul fia Orosházára is!
  Csak szeretném közölni azt a tényt,hogy a Saul fia nem magyar siker.

  http://www.thejewishweek.com/news/briefs/jews-win-big-2016-oscars

 5. Laci Sensei szerint:

  Az eredmény figyelemre méltó! Viszont a cikk félrevezető, mert az IKO 1 nem rendez ilyen világbajnokságot. 4 évente kell 192-es tábláról győzni, és oda is válogatáson keresztül lehet bekerülni.

 6. Rácz József szerint:

  Kettős érzelemmel fogadtam a hírt – melyről egyébként már jó ideje szólt a „piaci pletyka” – hogy az Orosházi Média Kft két meghatározó vezetője távozik.

  Kettős az érzelem, mert jómagam, aki gyakorta kritikával illettem a helyi média munkáját, így értelemszerűen a két távozó Kollégáét is – remélve azonban azt, hogy soha nem megbántva Őket, soha át nem lépve azokat a bizonyos határokat, ám ha mégis, akkor itt és most, elnézésüket és bocsánatukat kérem – lényegében örülnöm kellene, hiszen a két Ember távozása lehetne egyfajta győzelem élmény is.

  Ám nemhogy győzelmi mámort nem érzek, de kimondottan elszomorít a két Ember „elvesztése” hiszen Krisztiánt 25-éve ismerem – Julikát sajnos csak írásain keresztül – így – gyakori kommentelőként – természetesen, közelebbről is érint a dolog, másrészről – mentségemre ezt több kommentemben is leírtam –két kiváló képességű, és szakmai értelemben sokkal többre hivatott Ember távozott!

  Mivel lényegi információ távozásuk valódi okairól nem hangzott el –hiszen ez nem is tartozik ránk – így óhatatlanul az ember saját „hite” szerint igyekszik valamiféle választ keresni arra, hogy hosszú – hosszú évek után miért távozik ez a két kiváló Ember?

  Hogy hű maradjak eddig önmagamhoz, így azt “remélem” hogy távozásuk egyik – ha nem is a legfontosabb – oka, szakmai ok volt, méghozzá abban az értelemben, hogy már hosszú ideje nyilvánvaló a tény, hogy az Orosházi média csak részben – szerintem kisebb részben – töltötte, tölthette be azt a szerepét, melyet be kellett volna töltenie!
  De erről már oly sok alkalommal írtam, így ezen véleményem megismétlésének semmi értelme nem lenne.

  Hiszen az elmúlt hetekben, hónapokban, azért nagyon sok olyan esemény történt, mely a „hitemet” némileg alátámasztja.

  Íme, néhány ezek közül:
  A kollektíva „kitelepítése” egy alsó épületbe – mintegy azt üzenve: Tudjátok, hol a helyetek…
  Összevonás a PMK – val, azt hazudva, hogy ezzel költséget takarítanak meg, ám teljesen nyilvánvaló, hogy ezt a „garnitúrát” ha valami nem érdekelte, az a közpénzek sorsa, amit az is igazol, hogy zárt ülésen tárgyalnak olyan ügyeket, melyekről a városban élőknek joguk lenne tudni, és mely ülésen – ahogy hallik – olyan döntést hoztak, hogy megmarad mindkét ügyvezető, így a költségcsökkentés nem egyéb, mint ócska és pofátlan hazugság…
  Az összevonásból nyilván következhet egy tisztázatlan működési struktúra…
  Egy még inkább tisztázatlan szakmai jövő…
  A fidesznyikesek utóbbi időkben megszaporodó arcpirító gazemberségei, melyekről írni nem lehetett, és melyekről nem lehet ma sem…
  Egyre több, a semmiből idetolakodó „idegen alak” akik úgy tesznek, mint akik bármit is tudnának az itt élők mindennapjairól…
  Akik úgy osztják az észt meg a pénzt, min ha az csak az ő kiváltságuk, joguk, hitbizományuk lenne…
  Egyre több olyan a semmiből idetolakodó „alak” akiknek városunk csak egy megálló- egy újabb lakhely – és akiknek csak addig van és lesz maradásuk, amíg egyéni – elsősorban anyagi – érdekeik ezt megkívánják…
  Távozó jegyző…
  Az „orbáni” mocskos médiapolitika, mely most már az országos médiák legyűrése után, a megyei újságokra is kiterjedt, és hát nyilván most már következhet a városi, a helyi médiumok legyűrése, és hosszasan lehetne a sort folytatni…

  Szóval, csak remélni tudom, hogy esetleg ezek a tények így együttesen elérthették azt a határt, ahol ez a két ember azt mondta: Eddig és nem tovább! – követve ezzel e város jegyzőjét, akinek ugyanúgy meglehetett az oka a távozásra, mely távozáshoz talán az utolsó csepp a pohárban a DAREH körül kialakult gyalázat volt!

  Persze lehet, hogy mindezt csak én szeretném „hinni” és a két Ember távozáshoz ezen okoknak semmi köze.

  De bárhogy is, az idő választ fog adni minden ma még megválaszolatlan kérdésre, és talán már néhány hónap múlva okosabbak leszünk!

  Addig is kívánok a két Távozónak sok sikert, és mindehhez jó egészséget, megköszönve – ha már Irimiás ezt nem tette meg, bár ezen jómagam egy cseppet sem csodálkozom – munkájukat, amit a város közéletében, értünk végeztek!

  Remélem, a kommentemet még idejében sikerült megírnom, még mielőtt be nem tiltják ezt a közéleti számára még meglévő utolsó lehetőséget, mint ahogyan arról szintén lehet a „piaci pletykákban” hallani…
  Bár ezek gátlástalanságát ismerve, ezen sem csodálkoznék egy percig sem…

  Rácz József
  2017.01.01.

 7. azember szerint:

  Emberek! A szakadék szélén állunk, de most egy nagy lépés következik! – mondá nem is olyan régen A humorista! Lehet, hogy nem humorizált? – kérdem én. Azért BÚÉK! – hátha.

 8. Tuskó Hopkins szerint:

  Beleálltak egy korrupt és hazug rendszerbe. Közpénzen semmi keresnivalójuk nincs az ilyen “újságíróknak” a közéletben. Abban bízok, hogy egyszer majd felfogják, hogy mihez is assisztáltak korábban.

  Kovács Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás