téma: szemétszállítási díj

Szemétszállítási díj és felszólító levél

Idén még nem érkezett szemétszállítási díjfizetésről szóló csekk. Viszont a napokban több ügyfél rohamozta meg a Fürdő utcai ügyfélszolgálati irodát jelezvén, hogy a befizetett 2016. évi teljesítésű számláikra vonatkozóan szolgáltatási díjtartozás miatt felszólító levelet kaptak az NHKV Zrt.-től. Utánajártunk a késedelem okának, és a kapott levelek miértjének. tovább

Szemétszállítási díj – Levonás helyett csekk

Több olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy tavaly április óta nem tudják csoportos beszedési megbízással rendezni a szemétszállítási díjukat. Utánajártunk, miért nem lehet és lesz-e megoldás.
tovább

Öt hónap – három csekk

A napokban megérkeztek a hónapok óta elmaradt szemétdíjról szóló csekkek. Egyelőre három csekk érkezett, és augusztusig számlázott a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.
tovább

Szemétszállítási díj még idén

Áprilisban érkezett az utolsó, de várhatóan az év végén ismét kapjuk majd a szemétszállítási díjról szóló csekkeket. A több mint féléves díjtartozást nem kell majd egyben kifizetni. tovább

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás