2024. április 23., kedd ☼
névnap
hirdetés

Címke: Prézli

Prézli: diós fánkocskák csokoládéval és mézeskalács habbal

Bár nemrég múlt el karácsony és szilveszter, a nagy eszem-iszom időszak, egy jó desszertre általában mindenki vevő. Főleg ha az egyszerű és gyorsan elkészíthető!

Prézli: csirkemáj, körte, balzsamecet

Unod már a rántott vagy a resztelt csirkemájat? Akkor itt az ideje, hogy egy teljesen új ételt varázsolj ebből a tápláló alapanyagból.

Prézli: sütőtökleves csirkemellel és gyömbérrel

A sütőtökleves nemcsak finom, de vitamindús étel a hideg téli napokon. Elkészítése egyszerű, a siker garantált!

Prézli: citrusos túrókrém őszibarackkal és eperrel

Az ünnepek előtt, a karácsonyi készülődés közepette nagy segítség ez a gyorsan elkészíthető, ám annál finomabb desszert.

Játssz és nyerj a Prézlivel egy szakácskönyvet!

Ha szeretnéd meglepni magadat az ünnepek előtt, játssz velünk!

Prézli: oldalas, céklás lilakáposzta, kuszkusz

Legújabb ételünket egy szóval így jellemezhetnénk: szokatlan. Ám amilyen szokatlan, annál finomabb. Ami biztos, kedvence lesz a húsimádóknak és az ínyenceknek is.

Prézli: padlizsánkrém pirítóssal

Az elkövetkezendő hetekben Mérai Józsi grillezett ételeket készít nektek. Tudjuk, a nyár már rég elmúlt és lassan itt a tél, de ki mondta, hogy csak nyáron lehet grillezni?

Prézli: peach melba, egy klasszikus desszert

Egy fantasztikusan finom desszert. Csodásan könnyű, krémes, egyszerre hideg és meleg. Egyszerű, ám annál különlegesebb édességet, mint a Peach Melba nem is lehetne elképzelni.

Ki nyert 4 fős ebédet a Prézlivel?

Egy valaki, aki olvassa az OrosCafé Prézli című főzősorozatát.

Játssz és nyerj a Prézlivel egy ebédet!

Szeretnéd elvinni a családodat egy vasárnapi ingyen ebédre?

Prézli: sült sertéskaraj egy kicsit másképp

Sült sertéskaraj felturbózva. Röviden így is jellemezhetnénk e heti ételkülönlegességünket. Készítsd el, majd zsebeld be a család vagy a barátok gratulációját!

Prézli: francia hagymaleves sajtos kenyérrel

Ha valami gyors, egyszerű, de mégis nagyon elegáns levesre vágysz, próbáld ki a francia hagymalevest. Tápláló, íze legendás, könnyű összeütni, ebédre és vacsorára is kiváló.

Prézli: mákos guba szőlővel, szilvával

Ahány ház, annyi szokás – ez többszörösen igaz a mákos guba elkészítésére is. Mindenki esküszik a maga receptjére: az a legjobb! Lássuk, Mérai Józsi hogyan készíti?

Prézli: leves (vad)körtéből

A hétvégén rendezi meg a művelődési ház a Vadkörte Fesztivált. Mérai Józsi e heti főzőiskolájában is egy olyan étel elkészítésével ismertet meg benneteket, ami stílusosan kapcsolódik a rendezvényhez.

Prézli: saláta, hal és angol pite a menüben

Reméljük az első ételsor elkészítése nem okozott gondot, és már sokan vártátok a másodikat. Ismét egyszerű és különleges ételeket készít nektek Mérai Józsi.

Prézli: sárgadinnye, csirkemell és rétes a menüben

Ahogy ígértük, útjára indítjuk online főzőiskolánkat. Első menüsorunkban három egyszerű, mégis különleges ételt készít nektek/veletek Mérai József.

Prézli újratöltve – főzd ki magadból!

Unod a megszokott húslevest, rántott hússal, tört krumplival, uborkasalátával vasárnapokat? Hamarosan útjára indítjuk online főzőiskolánkat. Kezdőknek, haladóknak, hitetlenkedőknek.

Nádas Gyuri visszatér

Nádas György humorista ismét süt-főz, és miközben aprít, vág, majd fűszerez, egy-két poént is elhint.

Prézli – Nádas Gyurival főztünk (videó)

A Prézli legutóbbi adásában Nádas György egy szerb étel, a pljeskavica elkészítését osztotta meg a nézőkkel. Nézzétek meg, hogyan csinálta.