téma: határ

Fókuszban az orosházi határ

Orosháza és térsége rendkívül jó mezőgazdasági adottságokkal van megáldva, hiszen mind a napsütéses órák száma, mind a talaj minősége kiemelkedő. Az orosházi határban található termőföldeken többek között árpát, búzát, zabot, borsót, kukoricát, napraforgót és repcét termesztenek, de nem szabad megfeledkezni a mezei virágokról sem. A pipacsok, a kamillák, a cickafarkok és a bogáncsok szépségét Kecskeméti Krisztina fotós kollégánk örökítette meg. 

tovább

Párolt rizs és tavaszi felvágott miatt betegedtek meg a rendőrök – Orosházi cég is érintett (frissítve)

A január 2-ai ebédre elfogyasztott párolt rizs, illetve egy orosházi szendvicskészítő műhelyben csomagolt tavaszi felvágott miatt betegedett meg a hónap elején 126 rendőr a déli határnál. Ezekben az ételekben ugyanis toxint termelő, B. cereus nevű baktériumot mutattak ki a laborvizsgálatok – tudta meg az mno.hu.
tovább

Bihari látogatók Békés megyében

A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének meghívására Bihar megyei küldöttség látogatott a megyeházára, hogy áttekintsék a két térség együttműködésének részleteit és lehetőségeit. tovább

Jelentkezz határvadásznak – pályázat

A meglévő határvadász bevetési osztály mellé többek között Orosházán is újabb osztályt szeretnének felállítani – mondta Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány augusztus 24-én tartott sajtótájékoztatóján. tovább

Mezők pirosban, zöldben – orosházi határ fotósszemmel

Május végén számos szépséget nyújt az orosházi határ. Rosta Tibor kollégánk megmutatja, mit látott. tovább

Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás