- hirdetés -

Idén is népszerűnek számítanak a MÁV-START kedvezményes Vakáció-bérletei. Azok a diákok, akik élnek a lehetőséggel, korlátlanul utazhatnak a belföldi vonatokon. A 15 napos bérlet augusztus 31-ig, a 30 napig érvényes változat azonban már csak augusztus 15-ig vásárolható ki.

Az ünnepi hétvége programjaira – főként az augusztus 20-i rendezvényekre, tűzijátékokra – utazó érdeklődőknek, fesztiválozóknak és a gólyatáborozó diákoknak hívná fel a figyelmet a MÁV-START a Vakáció-bérlet által kínált lehetőségeket.

A vasúttársaság a korábbi évek kedvező tapasztalataiból kiindulva hirdette meg népszerű, korlátlan utazást biztosító bérletét. A bérlet 30 napos változata még szerdáig (augusztus 15-ig) vásárolható meg és egészen szeptember 14-ig felhasználható. Érvényes diákigazolvánnyal így korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, amihez gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani.

Ezúttal az augusztus 20-i programokra vagy a gólyatáborokba utazóknak bitosítanak kedvezményt (Fotó: MÁV-Start)

A 30 napos Vakáció-bérlet 15 900 forintért kapható a vasúti személypénztárakban, de jegyértékesítő automatában vagy interneten keresztül is meg lehet vásárolni. A 9900 forintba kerülő 15 napos bérletet augusztus 31-ig lehet megvenni és szeptember 15-én, éjfélig lehet felhasználni.

A bérlet 90 napos változatából 43, a 60 napos változatából pedig 7 százalékkal értékesített többet a vasúttársaság a tavalyi év hasonló időszakához képest. A tapasztalatok szerint a nyári bérletekkel a legtöbben a Balatonra utaztak június közepétől augusztus 8-ig, csaknem 1,1 millióan, ami 6,5 százalékos emelkedést jelentett a tavalyi adatokhoz képest. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.