- hirdetés -

A meleg, nyárias időjárás sem szegte kedvét a Contact K.T.H.E. sportolóinak, akik négy másik egyesülettel közösen, edzőtáborral készültek fel az őszi versenyszezonra és világbajnokságra.

Régi, jó barátságukra való tekintettel idén másodszor is együtt edzőtáboroztak Orosháza, Kondoros, Kétsoprony, Mindszent és Mezőberény küzdősportolói augusztus első hetében. A Contact K.T.H.E. kick-boxosainak és edzőtársaiknak kedvét a meleg, nyári időjárás sem vette el, elmondásuk szerint ugyan nehezítették a körülmények a napi három edzést, de inkább hozzátettek a hangulathoz, mintsem elvettek volna.

A kick-boxosok reggeli szabadtéri futásokkal, majd erőnléti edzésekkel alapozták meg az edzőtáborban eltöltött napokat. A fő hangsúly persze a tornatermi edzéseken volt, csoportbontással light, kick-light, pointfighting és formagyakorlat edzésekre is lehetőségük volt. Ezen kívül a kondorosiak szlovákiai bemutatójukra készülve még több edzést iktattak be programjukba, de az orosházi csapat sem maradt el tőlük, akik a full contact szabályrendszerébe kóstoltak bele.

Ideális felkészülést biztosított több korosztály képviselőinek is az edzőtábor (Fotó: Facebook)

Az edzőtábor megnyitóját Gregor László 7 danos mester is megtisztelte, aki fényképes beszámolót is tartott a résztvevőknek korábbi japán útjáról. Mellette Zsjak Zoltán is ellátogatott a harcművészekhez, aki hosszú kihagyás után húzott újra kesztyűt és edzett együtt a fiatalokkal.

A tábor célja az erőfejlesztés és a technikai továbbképzés volt, ami kiváló felkészülést biztosíthat számukra az őszi versenyszezonra, azon belül is az olaszországi Jesolóban rendezett világbajnokságra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.