- hirdetés -

A budapesti Lupa Beach volt a helyszíne múlt szombaton a Biotech USA- Fitbalance Kupa fekvenyomó versenynek, melyen az Orosházi Toldi SE két hölgyversenyzővel képviseltette magát.

A nyár kicsit a pihenés, az erőgyűjtés időszaka az erőemelők számára az őszi és a tavaszi versenyidőszak között. Vannak azonban olyan versenyzők is szép számmal, akik ilyenkor is szeretik versenyen megméretni magukat. Az ő számukra rendezte az Erőemelő Szövetség a budapesti fekvenyomó összecsapást. A versenykiírás alapján női, férfi, ifjúsági, junior, open, masters, és para fekvenyomás kategóriában várták a nevezőket akik jöttek is szép számmal.

A két fős orosházi küldöttség Budapesten is letette névjegyét (Fotó: Egyesület)

Az Orosházi Toldi SE csapatát a -72 kg-ban induló Pogány Andrea, és a -84 kilósok közt versenyző Schneider Erzsébet képviselte, mégpedig nem is akárhogyan.

A női Open kategóriában Pogány Andrea arany, Schneider Erzsébet bronzérmet szerzett súlycsoportjában. A két orosházi hölgyversenyző elindult a masters versenyen is. Andrea a masters 1, Erzsébet a masters 2 kategóriát nyerte meg.

A „mini” orosházi küldöttség három arany és egy bronzéremmel tette le névjegyét a budapesti viadalon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.