- hirdetés -

Mezőtúrra, az East Fest zenei fesztiválra utazóknak biztosít ötven százalékos alkalmi menettéri kedvezményt a MÁV-START és a GYSEV, bármely belföldi állomásról a mezőtúri állomásra. A kedvezményt  július 23-től 29-ig vehetik igénybe a másodosztályon utazók.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe, az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A gyorsvonati pótjegy-köteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani.

A kedvezményes jeggyel legkorábban július 23-án lehet megkezdeni az utazást,  a visszafele érkezők pedig a rendezvényt követő napon, július 29-én, éjfélig jogosultak a kedvezményre. Az alkalmi menettéri jegy 100 kilométerre vagy annál rövidebb távolságra is kiadható.

Kedvezményt vehetnek igénybe a Mezőtúrra utazók (Fotó: MÁV-Start)

A MÁV sajtóközleménye szerint a retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a mezőtúri vasútállomás pénztárában lebélyegeztetik. Erre a fesztiválon is lesz lehetőség, a MÁV-START mobilpénztárában, július 27-28-án 15 és 20, 29-én pedig 7 és 11 óra között. A rendezvényre szóló karszalagot is minden esetben fel kell mutatni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.