- hirdetés -

Saját érdekünk, hogy megvizsgáltassuk a kémények állapotát. Ugyan, még javában tart a nyár, de célszerű most elvégeztetni, hogy a fűtési szezonra minden rendben legyen.

A szolgáltatást a gazdálkodó szervezeteknek kötelező megrendelni egy kéményseprő cégtől a munkáért pedig díjat kell fizetniük. A társasházakban már más a helyzet, ide a kéményseprők hívás nélkül kimennek, a lakók számára pedig díjmentes a szolgáltatás, ahogy családi házak esetében is. A különbség csupán, hogy a magánszemélyek számára szükséges az időpontfoglalás.

Aki az online ügyintézést választja, a www.kemenysepres.hu honlapon előre megadhat két-három, kéményellenőrzésre megfelelő napot – ebben az esetben a kéményseprők telefonon felveszik az ügyféllel a kapcsolatot és közösen megállapodnak az ellenőrzés pontos dátumáról és idejéről.

A katasztrófavédelem hangsúlyozza, nem a bírságolás a cél, hanem a füstelvezető rendszerek biztonságos működésének ellenőrzése és a balesetek megelőzése. Abban az esetben, ha a szakemberek problémát tárnak fel fontos, hogy a saját érdekünkben minél hamarabb gondoskodjunk a javításról.

A szervezet minden kéményseprője végzett szakmunkás, arcképes igazolvánnyal rendelkezik, egységes munkaruhát visel és a munkavégzéshez biztosított autójuk is jól megkülönböztethető. Felszerelésük korszerű és teljes, minden szerszámuk, mérőműszerük biztosított.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.