- hirdetés -

Lezárult a városi kispályás labdarúgó bajnokság 2017/2018-as idénye. A végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Geli’s sorozatban harmadszor szerezte meg a bajnoki címet, ugyanakkor nem nevez a következő szezonra.

– A Geli’s csapata három éve alakult meg Boér Gábor és Vincze János ötlete alapján. Támogatónak sikerült megnyerni Baranyi Gellértet, amiért köszönettel tartozunk neki. Az első évben össze kellett szoknia a társaságnak, de azért jó pár ember korábban már játszott együtt nagypályán vagy kispályán. Fél év alatt sikerült is összekovácsolódni, és a tavasszal kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva öt pont előnnyel már az első évünkben megnyertük a bajnokságot. Néhány játékos kicserélődött a következő szezonra, de természetesen a mag együtt maradt, és akik csatlakoztak, azok is hamar beilleszkedtek – emlékezett vissza a kezdetekre Boér Zsolt játékos-edző, hozzátéve, a második szezonukban már a bajnoki cím megvédése volt a célkitűzés, bár tisztában voltak azzal, hogy megvédeni mindig nehezebb azt, mint először megszerezni.

A csapategységnek köszönhetik az újbóli sikereket

Boér Zsolt kiemelte, az idei szezon újdonsága volt, hogy az ősz után kettévált a mezőny alsó és felsőházra, így a kiírás második felében minden meccs sokkal élesebb volt. A Geli’s legutóbb tavasszal csak egy vereséget szenvedett, magabiztosan, tizenegy pont előnnyel védte meg másodjára is a bajnoki címét.

Harmadszor is bajnok a fekete mezes Geli’s (Fotó: Takács Csaba)

– A társaság egyre jobban összecsiszolódott, a mérkőzések utáni „harmadik félidei” összejövetelek is emlékezetesre sikeredtek. A három év alatt a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtva, csak az első őszi fordulóban, illetve a tizenegy pontos előny birtokában már kiengedve, az utolsó tavaszi fordulókban egy vereséget elszenvedve nyertük meg harmadjára zsinórban a kispályás bajnokságot. Most egy ideig „szünetel” a csapatunk, mivel a keret döntő részét a nagyszénási játékosok alkotják és a szabályok szerint a megyei I. osztályban szereplő futballisták nem léphetnek pályára kispályán – összegzett Boér Zsolt.

Nem akasztják szögre a futballcipőt

– A szabályok végett ősztől csak különböző tornákon vehetünk részt. A csapat továbbra is összetart és reméljük, hogy a közeljövőben lesz még alkalmunk „borsot törni” a kispályás ellenfelek orra alá. Büszke vagyok a fiúkra és továbbra is kitartok mellettük – nyilatkozta Baranyi Gellért, a csapat vezetője, szponzora.

A Geli’s a héten baráti összejövetel formájában búcsúzik a futballévadtól, egymástól, de a fiúk ígérik, hogy nem végleg.

A bajnokcsapat tagjai:

Németh Dániel, Vincze Alex, Mátyus Roland, Miszlai László, Szabó Ákos, Horváth Antal, Asztalos Gábor, Maglóczki Pál, Márk Ádám, Bogdán Gábor, Gönci Tibor, Makra Zsolt, Nyéki Boldizsár, Brachna Tibor, Bíró Tibor, Boér Zsolt, Balázs József, Kiri Bence, Nagy Dávid.

Szakvezetés: Baranyi Gellért főszponzor, Vincze János technikai vezető, Boér Ernő vezetőedző, Boér Gábor szakmai koordinátor, Boér Zsolt játékos-edző, Hegedűs Attila egyesületi tag.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.