- hirdetés -

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 18-22. közötti Campus Fesztiválra utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról Debrecenbe.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani – tájékoztat közleményében a vasúttársaság.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban július 17-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 23-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. A bélyegzés a debreceni Nagyerdei Stadionnál, a MÁV-START mobilpénztárában lehetséges július 18-21. között, 16 órától 22 óráig, illetve július 22-én 7-től 12 óráig. A bélyegeztetés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.