- hirdetés -

Az ara öltözéke az, ami az adott napon a legszebbé teszi mindenki számára, s örökre megmarad az emlékezetekben – vallja Droppa Annamária, a Brokát Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa. Annamária esküvői, menyecske-, koszorúslány- és szalagavató ruhák kölcsönözésével foglalkozik. Mint mondja, gyerekkori álma volt egy saját szalon, ami 2015-ben valóra is vált. (x)

Azóta Orosháza belvárosában, a Kossuth közben szakértelemmel és töretlen lelkesedéssel végzi a menyasszonyok felkészítését életük nagy napjára. Korábbi vendégei egytől egyig elismerő szavakkal illetik, ami nem is csoda, hiszen Annamária szívvel-lélekkel végzi munkáját: az esküvői ruha kiválasztása során erős kötelék jön létre közte és az arák között. –Én az a típusok vagyok, akit az „esküvői frász” küszöbén is bármikor fel lehet hívni. Sokszor csak azért keresnek, mert megnyugvásra várnak, és én tudom, hogy ilyenkor néhány biztató szó is nagyon sokat jelent – meséli a Brokát Szalon tulajdonosa.

Naprakészségét jól tükrözi folyamatosan változó árukészlete, amit az aktuális trendek határoznak meg. –Hosszú éveken keresztül a pánt nélküli ruhák hódították, de idén a vállrészes, sőt, mellkast takaró, ujjas ruhák kerültek a központba. Új vonalként jelent meg a vízfodrok sokasága, viszont a hercegnős ruhaköltemények trónfosztása lehetetlen. Még mindig sok menyasszony ragaszkodik a hófehérhez, de van igény a színes esküvői ruhákra is. Nyugat-Magyarországon egyértelműen az ekrü és mokka szín viszi a prímet, nálunk még csak szemezgetnek vele. Az idei szezon hozta a hátat mutató, teljesen nyitott vagy áttetsző anyagú hátmegoldásokat is – ismertette a menyasszonyi ruhák éves trendjét Annamária, akinek a Dunántúlról is érkeznek vendégei.

Minden ruha limitált számban kölcsönözhető

–Nem az a célom, hogy találjunk egy jó ruhát, hanem, hogy megtaláljuk a ruhát – fogalmazott Annamária. Mindez azt jelenti, hogy a ruhapróba alapos és részletes, mert jó döntést csak a megfelelő választék és kellő mennyiségű idővel lehet hozni. Sokan csak egy elképzeléssel térnek be a szalonjába, de a szükséges idő után mindenki megtalálja, amire vágyik, hiszen minden ruhának eljön a menyasszonya. S ez okozza a legnagyobb örömet mind az aráknak, mind Annamáriának.

Aki a Brokát Szalont választja, valódi megbecsülésre számíthat: a menyasszonyok díjmentesen, igény szerint kapnak kiegészítőket (fátyol, kesztyű, boleró, harisnya, esernyő, gyűrűpárna, hajdísz, ékszer). Aki pedig szalagavató ruhát kölcsönözne – amit érdemes már most lefoglalni a hatalmas érdeklődés miatt –, megtarthatja emlékbe a ruha mellé választott ékszer szettet. (x)

Bejelentkezés ruhapróbára a 06 (70) 459-5645 telefonszámon és a Brokát Szalon Facebook oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.