- hirdetés -

A nyári hónapokban is nagy gondot fordít a rendőrség a bűnmegelőzésre Békés megyében. A napokban Orosházán is volt erre vonatkozó program.Békésszentandráson, egy gondozási központban, július 11-én a „BIKESAFE” alkalmazást népszerűsítették a rendőrök, Orosházán pedig július 12-én a gyopárosi fürdőben plakátokat tettek ki, és hasznos információkat tartalmazó szórólapokkal várták a strandolókat a rendőrök.

Fontos, hogy figyeljünk oda az értékeinkre strandolás közben is (Archív fotó: Rajki Judit)

Felhívták a figyelmet arra, hogy ne hagyjunk semmit parkoló autóink utasterében, mert a kis figyelmetlenségből nagy bosszúság lehet. Személyes dolgainkat, táskáinkat, mobiltelefonjainkat mindenképpen vegyük ki a kocsiból, az ablakokat húzzuk fel és a járművet zárjuk le, mielőtt a parkolóban őrizetlenül hagyjuk.

A rendőrség figyelmeztette a strandolókat arra is, fontos, hogy a strandon is vigyázzanak dolgaikra. Ha társasággal vannak, valaki mindig ügyeljen a táskákra. Azzal, hogy törölközővel letakarják, nem védik meg telefonjaikat, pénztárcájukat, irataikat – olvasható a rendőrség közleményében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.