- hirdetés -

A mai napon eldől, ki lesz a tegnap döntőbe jutó Franciaország ellenfele a 2018-as labdarúgó bajnokság július 15-i fináléjában.

A 2018-as labdarúgó világbajnokság huszonnyolcadik napjának, egyben a második elődöntő párosítását elemezzük. A közelmúltbeli világversenyekre mindig esélyesként érkező, de többnyire csalódást keltően távozó angol válogatott meglepően eredményesen szerepelt eddig a világbajnokságon, valamint ezúttal a tizenegyesrúgások során is kijött nekik a lépés.

Ellenfelük, Horvátország az elmúlt években lépett az esélyesek közé, csoportjából magabiztosan jutott tovább és mai ellenfelükhöz hasonlóan, a tizenegyesrúgások során sem hibáztak, hiszen Dániát és a házigazda oroszokat is százhúsz percnyi öldöklő küzdelem után ejtették ki tizenegyespárbaj során.

Az este nyolckor kezdődő összecsapás előtt már érdemes lehet figyelni a vállalkozó kedvű futballrajongóknak. Az élő bejelentkezés alatt kommentben adhatják le tippjeiket egészen a mérkőzés kezdetéig. Terveink szerint fél nyolckor jelentkezünk újabb esélylatolgatással és a tegnapi, első elődöntő kielemzésével.

Reméljük az időjárás ezúttal sem szól közbe és jó hangulatban nézhetjük meg a város főterén, hogy ki lesz Franciaország ellenfele a július 15-i fináléban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.