Orosházi Nyár: Közeledik a Nadifeszt

Idén második alkalommal gyűlnek össze Gyopárosfürdőn az egészséges életmód követői. A július 16-22. közötti táborba ezúttal is több ezer érdeklődőt várnak.

Tavaly óta színesíti az Orosházi Nyár programsorozatot az egy hetes rendezvény. A résztvevők egy része erre az időre városunkba is költözik, úgyhogy a szokásosnál nagyobb nyüzsgés várható.

A Nadifeszt – a szervezők megfogalmazása szerint – lehetőséget ad a táborlakóknak, hogy fejlesszék saját eszköztárukat az egészség megőrzése érdekében. Ehhez a tábor meditációkkal, jógaiskolákkal, energiagyógyászattal, elsősegély tanfolyamokkal, a tudatos táplálkozás ismertetésével és alkalmazásával, hang- és zeneterápiával, balneoterápiával, meseterápiával, könnyed beszélgetésekkel, örömteli együttléttel járul hozzá.

 

A programokat a kemping mellett felállított rendezvénysátorban és környékén, illetve a fürdőben tartják. A várható létszám, és a megnövekedett forgalom miatt előfordulhat útlezárás, forgalomelterelés a környéken.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás