- hirdetés -

Harminc éve végzi munkáját szívvel-lélekkel Szemenyei Gyöngyi, az Orosházi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vezetője. Hivatása számára több, mint egy foglalkozás, az emberek iránti szeretet vezérli mindennapjait.

Gyermekkorát Pusztaföldváron töltötte, ma Orosházán él, két gyermek édesanyja. Mindig is szenvedélyesen vonzódott a műszerek iránt, a számítás, mérés és rajzolás világa iránt. Pályafutását földmérőként kezdte, a járás több településén végzett méréseket, Orosházán ő verte be az első cölöpöt a Gárdonyi lakótelep akkori pusztai területén. Az évek alatt a földről bekerült egy irodába, majd a munka és az emberek iránti önzetlensége vezette a ranglétra legfelsőbb fokára.

Szívvel-lélekkel végzi hivatását Szemenyei Gyöngyi (Fotó: Rosta Tibor)

Vallja, hogy munkáját odaadással és kellő figyelemmel látja el, ahogy azt az elmúlt harminc évben mindig is tette. Segítőkészen, mosollyal az arcán áll minden ügyfél rendelkezésére, minden esetben segítséget nyújt a sok esetben tanácstalanul irodájába betérő lakosoknak. Ahogy magánéletében, úgy a munkahelyen is fontosnak tartja a problémák megbeszélését és egymás megsegítését, sokszor a saját igényeket háttérbe szorítva.

A városalapítási ünnepségen Orosháza Közszolgálatáért Díjat vehetett át az evangélikus templomban. A kitüntetésről így fogalmazott: Úgy gondolom, hogy ez a díj annak a csapatnak is szól, akikkel együtt dolgozom nap mint nap a köz szolgálatáért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.