- hirdetés -

Családi napot tartott Gyopárosfürdőn, az Alföld Gyöngy Hotel és Konferenciaközpont terültén, az Orosházi Kórház. Ezen a vidám napon a család minden tagja megtalálta a neki való programot.

Reggel nyolc órakor megtelt a dotto kis vonat kórházi dolgozókkal és családjukkal, akik az Alföld Hotel és Konferenciaközpont előtt található területre indultak az Orosházi Kórház által rendezett családi napra.

A program a Véd-elem focikupával indult, majd Csatlósné Páger Angéla melegítette be a futóversenyre készülő sportszerelmeseket. A családi nap rendezvényei zárt körűek voltak, azonban az ötödik alkalommal megrendezett futóversenyen -regisztrációt követően- bárki részt vehetett. A rajthoz több mint hatvan külsős futó sorakozott fel.

Rengeteg program gondoskodott a feledhetetlen hangulatról (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Dr. Duray Gergő az Orosházi Kórház főigazgatója elmondta, a kórház három éve családbarát intézmény. A rendezvény célja, hogy a kórház közel nyolcszáz dolgozója jó kapcsolatot ápoljon egymással és vidám hangulatban a családjuk körében töltsenek el egy napot.

A futóverseny után a Rebi Fitness csapata lépett fel, majd a Zenés Újjászületés Mozgalom bemutatója következett. Az egyik legnagyobb örömöt és legtöbb érdeklődőt vonzó program a csapatverseny volt, ahol kötélhúzás, deszkaséta, gumikesztyűfejés, sziámi séta és lufi-egyensúlyozás is szerepelt a repertoárban.

A Rebi Fitness apróságai is bemutatkoztak (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

S. Nagy Péter gyerekműsora és az aszfaltrajzverseny után, a délután legizgalmasabb programját a Mentőhelikopter érkezése jelentette. A gyerekek és a szülők is érdeklődve járták körbe a légimentőt, amivel közös fotót is lehetett készíteni.

A délután zárásaként salsabemutatót és gyermekszínházi előadást nézhettek meg a családok. Az eseményen ezenkívül többek között lehetőség volt a rendőrök, a tűzoltók és a mentők járműveit megtekinteni, az arc festés és lufihajtogatás, mellett ugrálóvár is várta a legkisebbeket, illetve egész nap a kórházi családok rendelkezésére állt az Alföld Gyöngye Kalandpark.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.