- hirdetés -

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg június 28-án az Ezüst Fenyő Idősek Otthonában a családi napot.

Az intézmény megalakulása óta minden évben megrendezi a családi napot, melyet nagyon várnak az idős emberek.
– A családi nap egy nagyszabású rendezvény, rendezvényeink célja, hogy a hozzátartozók és az ellátottak egy vidám napot töltsenek el együtt az intézmény falai között, így ápolva a kapcsolatokat – fogalmazott Benkőné Kis Zsuzsa az Egységes Szociális Központ Ezüstfenyő Idősek Otthonának szakmai koordinátora.

A rendezvényen Dávid Zoltán polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd Bogárné Kiss Ildikó az Egységes Szociális Központ igazgatója mondta el ünnepi gondolatait. Beszédében kiemelte, a szociális területen dolgozó szakembereknek az elsődleges céljuk, hogy az idős emberek új és biztonságos otthonra találjanak, ugyanakkor azt is tudják mennyire fontos a családi kapcsolatok megtartása. Kiemelte, ezért is szerveznek ilyen, és ehhez hasonló kötetlen légkört biztosító rendezvényeket a családoknak.

Az óvodások műsora vidám és szívet melengető pillanatokat szerzett (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Színes programok garantálták a jó hangulatot. Elsőként az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda legkisebbjei, majd a Petőfi Művelődési Központ néptánccsoportja lépett színpadra. Ezt követően az otthon dolgozói is kedveskedtek paródiával és táncra is perdültek. S Nagy Péter gitár és ének produkcióját délután, a Madách színház művésze követte, majd tombola húzással zárult a vidám esemény.

A rendezvényen az Ezüstfenyő Idősek Otthona lakói és a hozzátartozók is jól érezték magukat, mosoly és vidámság tükröződött minden résztvevő arcán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.