- hirdetés -

A nagyok után jöttek a kicsik, ezúttal a Kisharang Bölcsődében tartottak ballagást június 22-én, melyet egy közös bulival zártak.

Tömött kocsisorok az utcán, izgatott gyerekek és a büszke szülők pedig az Egységes Szociális Központ (ESZK) Kisharang Bölcsőde Zöldfa utcai épületének udvarán gyülekeztek.

Jövőre már az óvodában készülhetnek a nagybetűs életre a picúrok (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Az intézmény 45 lurkója búcsúzott az intézménytől, ám Bogárné Kiss Ildikó beszédében először az édesapákhoz és édesanyákhoz szólt. Elmondta, hogy a bölcsőde mindig is maximális kihasználtsággal működött, ami elsősorban a szülők bizalmának a jele, hiszen a legféltettebb kincseiket, a gyermekeiket bízzák a szakemberekre. Az ESZK igazgatója ezután a ballagóknak szánt üzenetét osztotta meg.

– Jó érzés látni, hogy a bölcsődébe beiratkozott gyermekek egyre önállóbb, kezdeményezőbb és bátrabb személyiséggé válnak. Mi felnőttek nagyon jól tudjuk, hogy már bizony kinőttétek a bölcsődét és már az óvodába készülődtök, ahol új élmények és barátok várnak majd rátok. Mégis fáj a búcsú, hiszen az együtt töltött idő, a gyermekek és szülők megtisztelő bizalma és őszinte kedvessége mély nyomot hagyott bennünk. Hiányozni fogtok, de a bölcsődés korszak vége számotokra, ti vagytok a jövő reménységei – mondta beszédében Bogárné Kiss Ildikó.

A gyereknapon az egyik legnagyobb sikert a tűzoltóautó aratta (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A hivatalos rész után a búcsúzók a dadáktól egy ajándék mappát, mely csoportképet és a bölcsődei közös rajzokat, alkotásokat tartalmazta. Majd kezdődhetett a szórakozás, a hagyományos gyermeknapon. Koncert, ugrálóvár, arcfestő és lufihajtogató várta a gyerekeket, de a legnagyobb sikert a tűzoltó- és a rendőrautó aratták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.