- hirdetés -

Érettségizőink legjobb osztályfotóját kerestük májusban, követőink több mint ezer szavazattal befolyásolták a főnyeremény sorsát. Úgy gondoltuk, az érettségik zárása tökéletes időpont, hogy átadhassunk a Ficsor Zoltán mestercukrász által készített tortát és a Rózsavilág Virágműhely ajándékát a legklasszabb csapatnak.

Nyereményjátékunkon 753 lájkot zsebelt be a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának 12/A osztálya, így nem volt más hátra, minthogy elvigyük nekik a nyereményt. Habár tortával ünnepelni szokás, ők még várták az érettségik eredményeit.

Az osztály tortáját Ficsor Zoltán mestercukrász készítette, még Elek Sándor osztályfőnöknek a Rózsavilág Virágműhely egy üveg borral kedveskedett (Fotó: Rosta Tibor)

Elek Sándor osztályfőnök elmondta, nehezen indult az első év, hiszen sokan lemorzsolódtak, de az a huszonegy diák, aki eljutott az érettségiig, megérdemli, hogy most itt legyen.

–Az érettségi vizsga annak, aki főiskolára vagy egyetemre járt, azt mondja semmi, hiszen egy átlagos vizsga gyakran meghaladja az összes érettségi tantárgyét. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy több nehézség is van az érettséginél: nincs még vizsgarutin és a szóbeli vizsgán négy különböző tantárgyból kell sikeres vizsgát tenni ugyanazon a napon. Ebből a szempontból le a kalappal a végzősök előtt – magyarázta az osztályfőnök.

Korom Richárd, az osztály egyik tanulója szerint jó osztálynak volt a tagja, mindenki keményen küzdött, hogy eljusson az érettségiig.
–Ez az első mérföldkő az életünkben az érettségi, ettől várunk érette, de folytatni kell a tanulmányainkat, küzdenünk kell a jövőben is – fogalmazott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.