- hirdetés -

Az Orosházi FKSE sajtótájékoztató keretében mutatta be a következő bajnoki szezonra újonnan érkező játékosait. A tájékoztatón felvázolták a következő bajnokság orosházi célkitűzéseit is.

Az elnökség két tagja, Vajer Tamás és kéri László mellett foglaltak helyet a nyáron érkezett érkezett játékosok, akik között jól,- és kevésbé ismert arcokat is láthattunk.

Elsőként Vajer Tamás klubelnök köszöntötte a jelenlevőket. Elmondta, hogy a klub első számú és kiemelt célja megnyerni a bajnokságot és rögtön visszajutni az NB I-be. Szeretnének az ősz és a tavasz folyamán sok győztes meccsel kedveskedni a klub hűséges szurkolóinak, hisz valljuk be, ebből nem sok jutott még ebben az évben.

A játékosok közül elsőként a régi-új orosházi, Ambrus József, vagy ahogy mindenki ismeri, Dodi kapott szót. Elmondta, hogy ez lesz a harmadik etapja Orosházán és bízik benne, hogy olyan sikeres lesz ez is, mint az első kettő, és rutinjával, tapasztalatával segíteni tudja majd a csapatot.

Balmazújvárosból érkezett a balkezes lövő, Karap Gábor és egy tatai félévet leszámítva, a csapat új beállója, Mátó István. Elmondták, hogy örömmel vették az Orosháza megkeresését és ha már az elmúlt szezonban Újvárosban nem sikerült bajnokságot nyerni és az első osztályba kerülni, majd a 2018-19-es bajnokságban, Orosházán összejön. Mindketten úgy érzik, hogy ez a csapat képes lesz az elnökség által kitűzött célt elérni.

Még civil nadrágban, de már egységes zöld-sárga mezben az érkezők:Zubai, Mátó, Lele, Karap és Ambrus (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A két, talán legnagyobb igazolás mindenképp a válogatott és NB I-es múlttal a hátuk mögött hozzánk érkező Zubai Szabolcs és Lele Ákos. A két kitűnőség egyértelműen kijelentette, nem levezetni érkeztek Orosházára és minden erejüket, tudásukat, rutinjukat latba fogják vetni annak érdekében, hogy a közös célok teljesülhessenek. Ákos már rég „szemezett” városunk csapatával, mostani érkezésében – mint elmondta – nagy szerepe volt, hogy barátja Zubai Szabolcs igent mondott az OFKSE hívására.

A tájékoztatóról igazoltan hiányzott a szintén visszatért orosházi nevelésű beálló, Döme Szabolcs, aki ugyancsak Bakó Botond keretét erősíti a következő bajnokságban.

A csapat július végén kezdi meg a felkészülést és egy intenzív, hat hetes időszak után szeptember közepén lép bajnoki meccsen pályára. Előtte lesznek persze edző mérkőzések, sőt a hagyományos Üveg-Világ kupa is, de ezek időpontjai még nem véglegesek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.