- hirdetés -

Az Orosházi Nyár 2018 rendezvénysorozat egyik legkiemelkedőbb elemeként kezdetét vette az egy hónapon át tartó, labdarúgó világbajnokság minden élményével tarkított rendezvény, a Foci Falu.

A labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit hangulatos környezetben, ingyenesen tekinthetik meg az ide látogatók egy 15 m²-es óriás LED falon igazi futball kavalkádot teremtő légkörben a város főterén . Ezen eseményhalmazhoz társult több vendéglátóegység is, így a gasztronómia és sörkülönlegességek sem hiányoznak, továbbá a meccseket akár műfüves ülőalkalmatosságokon is átizgulhatják a vendégek.

Orosházán a rendezvénynek már hagyománya van, hiszen az Európa-bajnokság idején is életre hívták a kezdeményezést, mely hatalmas sikernek örvendett akkor is: a magyar mérkőzéseken 1000-1500 fociszerelmes fordult meg a téren és teremtett “fieszta” hangulatot.

Sokak kedvence a műfüves emelvény (Fotó: Jövő Építők TDM )

Az önkormányzat által megvalósuló rendezvénysorozat a világbajnokságot követően is folytatódik, szeptemberig 50 programelemen vehetnek részt az Orosházára látogatók, melyet 30 élő koncert, spirituális fesztivál és különböző színes programelemek tesznek színessé és változatossá.

A vb-láz az OrosCafét is utolérte

Újabb játékra invitáljuk a futballrajongókat, valamint minden kedves olvasónkat. Kiválasztottunk a világbajnokság kínálatából néhány jónak, izgalmasnak, vagy egyszerűen valamiért pikánsnak ígérkező mérkőzést. Az ominózus meccsek eredményét kell megtippelniük az OrosCafé Facebook-oldalán, a kezdő sípszóig. 

A kiválasztott meccsek előtt élőben jelentkezünk a Facebookon, ahol beszélgetőpartnereinkkel próbáljuk megtippelni a várható eredményt. A legtöbb jó tippet beküldő játékosunk a vb végén elviheti a fődíjat, egy Adidas, Telstar 18 márkájú labdát, (mely a vb hivatalos labdájának pontos mása) és egy kis hordó sört. Részletekért katt ide.

Íme a legelső, az Oroszország és Szaúd-Arábia válogatottjai között lezajlott, igencsak izgalmas mérkőzés előtt készített élő műsorunk, ahol Sindel Roland, az OMTK-ULE 1913 gólkirálya volt a vendégünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.