- hirdetés -

Az OrosCafé futball vb-s játékának második fordulójára és ezzel együtt a második élő bejelentkezésre készültünk ma este. Sajnos az időjárás másként akarta.

A világbajnokság második napjának slágermérkőzése, a spanyol – portugál meccs volt a második kiszemeltje tippelős játékunknak. Terveink szerint két szakértőt is megszólaltatva, élőben jelentkeztünk volna a főtéri Focifaluból. Ez sajnos az eső miatt ma meghiúsult. Itt és most szeretnénk elnézést kérni mindazoktól, akik várták a mai jelentkezést. Szerkesztőségünknek voltak már próbálkozásai arra, hogy el tudjuk állítani az esőt, de ezek eddig még nem jártak sikerrel.

A következő tervezett bejelentkezés, és ezzel együtt a következő élő esélylatolgatás időpontját azonban itt és most közzétesszük.

Következő kiszemelt mérkőzésünk, a vasárnap 20 órakor kezdődő, Brazília – Svájc találkozó. Előtte már érdemes figyelni az OrosCafé facebook oldalát, ahol – terveink szerint – fél nyolckor jelentkezünk élő esélylatolgatással és ugyanitt adhatjátok le tippjeiteket is. Reméljük, a természet már nem szól közbe. Addig is jó szurkolást mindenkinek!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.