- hirdetés -

Az olimpia mellett a futball világbajnokság az az esemény, mely az egész világ sportszerető közvéleményét lázba hozza. Ilyenkor a világon minden szem egy kicsit a rendező országra, esetünkben Oroszországra figyel.

A világbajnoki őrületből természetesen az OrosCafé stábja sem szeretne kimaradni, ezért egy kis újdonsággal jelentkezünk.

Kiválasztottunk a világbajnokság kínálatából jó néhány, jónak, izgalmasnak, valamiért pikánsnak ígérkező mérkőzést, és játékot hirdetünk az OC olvasóinak. Az ominózus meccsek eredményét kell megtippelniük az OrosCafé facebook oldalán, a kezdő sípszóig. A legtöbb jó tippet beküldő játékosunk a vb végén elviheti a fődíjat, egy Adidas, Telstar 18 márkájú labdát, (mely a vb hivatalos labdájának pontos mása) és egy kis hordó sört.

Mi sem akarunk kimaradni a vb-őrületből

Élő bejelentkezések

A kiválasztott mérkőzések eredményének megtippeléséhez segítséget nyújtunk a játék résztvevőinek. A kezdő sípszó előtt fél órával, az OC facebook oldalán élőben jelentkezünk a főtérről, a Focifaluból. Helyi szakértők segítségével és a szurkolók bevonásával latolgatjuk az esélyeket és az élő közvetítésekben mondjuk el, melyik lesz a legközelebbi kiválasztott találkozó.

Az első bejelentkezésünk – ha az eső nem mossa el – a nyitómeccs lesz, ma ötkor. Találkozzunk a főtéren, fél ötkor, vagy figyeljétek facebook oldalunkat. Jó tippelést, jó szórakozást!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.