- hirdetés -

Visszahívja a Lidl, a Lupilu elnevezésű szénsavmentes ásványvizet, tette közzé a gyártó.A Lidl internetes oldalán is tájékoztatta vásárlóit arról, hogy visszahívja a Vivienvíz Kft. által gyártott Lupilu Szénsavmentes egy literes kiszerelésű, természetes ásványvizet, melynek minőségmegőrzési ideje 27.03.2019.
A visszahívás oka, hogy a fenti terméktételben minőségellenőrzési vizsgálataik során Pseudomonas (baktérium) jelenlétét mutatták ki.

A termékvisszahívás kizárólag a 27.03.2019-es minőségmegőrzési idejű termékeket érinti (Fotó: Pixabay)

Kérik vásárlóikat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletükbe visszavinni. A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is természetesen megtérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a 27.03.2019-es minőségmegőrzési idejű, Lupilu Szénsavmentes, természetes ásványvíz, egy literes kiszerelésű terméküket érinti, a termék más minőségmegőrzési idejű tételeire a visszahívás nem vonatkozik.

Szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben az esetek többségében nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium, ami a környezetben, vizesblokkokban és az emberi bőrön is jelen lehet. A termék áprilisban került az áruház polcaira, azóta nem érkezett visszajelzés sem a Lidl Magyarországhoz, sem pedig a palackozó üzemhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.