- hirdetés -

Az immár hagyományos Diákönkormányzati Nappal zárta a tanévet a Református Két Tanítási Nyelvű Általános  Iskola június 11-én, a gyerekek legnagyobb örömére.
 A diákokat számos érdekes és izgalmas program várta, amelyek ügyességük mellett játékosságukat is próbára tették.
– Itt, a vakáció előtt pár nappal a gyerekeknek felszabadult és önfeledt programokkal szeretnénk szolgálni. Sok mindent tettek a tanév folyamán, a felméréseken is túl vagyunk, most már csak egy kis kikapcsolódásra van szüksége a diákoknak – mondta Karsainé Kovács Mária diáksegítő pedagógus.

Színes programok várták a fiatalokat (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A pedagógus elmondta, a diákönkormányzati napon hagyományőrző programokkal készültek, de emellett egy vidámparkot is berendeztek a gyerekeknek, így próbálták a modern és a hagyományos programokat összekapcsolni. A fiatalok pedig vidám arccal vetették bele magukat a különböző események sűrűjébe.
– Számomra az ugrálóvár, a közlekedési programok és a kürtőskalács a legkedvesebb, itt minden gyermek megtalálhatja azt a programot, amit szeret. – mondta Khaldi Aisa hatodikos tanuló, még Melis Csabának az egyik hetedikes fiatalnak a foci volt a kedvenc elfoglaltsága. 

A programok között sorakoztak például kézműves programok, sport-, ügyességi és közlekedési versenyek, népi játékok, élőcsocsó, óriáscsúszda, trambulin, látványszínház, érdekes előadások, tanár-szülő focimeccs, tanár – diák – szülő játékos vetélkedő és extrém triál keréskpáros bemutató is, melyek mindegyike sok tanulót vonzott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.