- hirdetés -

Szombaton véget ér a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság rájátszása. A listavezető Nagyszénás és a második helyen álló OMTK-ULE 1913 csap össze. A képlet egyszerű: az ULE győzelme esetén Orosházára kerül a bajnoki aranyérem.

Az utolsó forduló dönt a hosszú, maratoni csata végkimeneteléről. A bajnokság során a Nagyszénás állt többnyire az élen, de az utolsó fordulóra a szénásiak előnye egy pontra zsugorodott.

Nagyszénási SE – Orosházi MTK-ULE 1913 (Nagyszénás, június 9., 18 óra)

– Utolsó bajnoki mérkőzéséhez közeledik a felnőtt csapatunk. A tét nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése. Úgy gondolom, hogy a csapat megfelelően felkészült és alkalmas arra, hogy idegenben is nyerni tudjon egy rangadót.  Ettől függetlenül nagyon nehéz meccs elé nézünk, hiszen a hazai együttes mindent meg fog tenni a siker érdekében – nyilatkozta a mérkőzés előtt két nappal Czollner Gábor edző.

A szakember hozzátette, minden szurkolónak gratuláció jár az eddigi támogatásért, megköszönte mindazok munkáját, akik a csapat körüli teendők elvégzésében valamilyen módon segítettek. A tréner szeretné, hogy minél többen kísérjék el a csapatot az év legfontosabb meccsére.

A tervezett keret: Marunák, Deli, Szabó N., Futaki, Lestyán, Simon, Elekes, Szabó Á., Sindel, Mucsi, Kasza, Téglás, Buza, Kovács D., Lövei, Pardi, Pelle, Kiss G.

Eltiltás miatt Barna Márton nem állhat a csapat rendelkezésére.

Az orosházi játékosok közül Sindel Rolandot kérdeztük az esélyekről: „Nagyon sok nézőt és jó iramú találkozót várok, amiből mi jövünk ki győztesen!”

Sorsdöntő mérkőzés vár szombaton az ULE csapatára (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A szénási oldalon is nagy várakozás előzi meg a találkozót.

– Elérkeztünk az első két hely sorsáról döntő fordulóhoz, ennél jobb forgatókönyvet nem is írhatott volna az élet. Az eddigi szereplésünk bőven erőn felüli teljesítmény, hiszen rengeteg sérülés sújtotta a csapatot, és így is megtartottuk vezető pozíciónkat. Ezen a mérkőzésen motiválni sem kell senkit, ha nem ijedünk meg a lehetőségtől, van esélyünk megszerezni a bajnoki címet, hiszen mi vagyunk kedvezőbb helyzetben. Bízom a csapatomban és remélem, a tavalyi évhez hasonlóan nagyszámú nézősereg előtt a mi sikerünkkel ér véget a találkozó – nyilatkozta Boér Zsolt, a Nagyszénás vezetőedzője.

Márk Ádám, a Nagyszénás egyik fiatal labdarúgója latolgatta az esélyeket:

„Biztosan nehéz mérkőzés lesz, nekünk a döntetlen is elég a bajnoki cím megszerzéséhez, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Reméljük, hogy a tavalyi „bajnoki döntőhöz” hasonlóan most is szépszámú nézőközönség látogat ki a mérkőzésre. Nagyon sokat dolgoztunk, hogy eljussunk idáig, nem lenne jó az utolsó pillanatban hibázni. Ennek tudatában remélem, mindenki kellően motivált lesz és mi örülhetünk majd a lefújást követően”.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Kovács Krisztina, Bozó Norbert)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.