- hirdetés -

Lebarnulni nem könnyű, hiszen a napon órákat kell tölteni a kívánt szín elérése érdekében, ami leginkább csak nyáron kivitelezhető. Orosházán már nem akadály a télen-nyáron fenntartható egészséges barnulás, hiszen a KiwiSun bioszolárium és alakformáló üzlet Európa egyik legmodernebb szolárium-hálózatának tagjaként sugárbiológia tanúsítvánnyal elismert gépekkel és szakképzett munkatársakkal segíti a „karibi tengerparti szín” elérését. (x)

A barna szín mindenkinek jól áll – mondja dr. Krajczár Istvánné, a júniusban második születésnapját ünneplő orosházi KiwiSun szolárium szalonvezetője. A belvárosi üzlet családi vállalkozásként indult, de nem hagyományos értelemben: az inspiráció a szalonvezető-tulajdonos lányától érkezett, míg az anyagi háttér az édesapjától, a vállalkozási létrehozása és jelenlegi vezetése a tulajdonos feladata. Így három generáció munkája áll az orosházi szolárium mögött. A KiwiSun franchise tagjaként mind az infrastrukturális, mind a szakmai háttér biztosított volt a sikeres fejlődéshez, amelyben dr. Krajczár Istvánné vállalkozása nem szenved hiányt: manapság naponta hetvenen-százan fordulnak meg a szoláriumban, és mintegy ezer bérletes vendégük van.

Június 1-én ünnepelte második születésnapját az orosházi KiwiSun (Fotó: Rosta Tibor)

De minek is tudható be ez a népszerűség? – A KiwiSun szolárium-hálózat egyenlő a hírnévvel és a hitelességgel. Európában tíz országban, Magyarországon pedig 66 üzlettel működik. A hálózat célja, hogy a szoláriumozást örömteli pillanattá varázsolja – magyarázza dr. Krajczár Istvánné. A szalonba belépőt harmonikus légkör keríti hatalmába: az élénk zöld szín, a háttérben szóló zene megnyugtat és pihentet, de a legintenzívebb élményt mégis a KiwiSun speciális illata nyújtja. Utóbbi akár haza is vehető illatosító formájában.

Persze mindez nem lenne elég az EU-konformos szolárium gépek nélkül.

– Gépeink úgy fokozzák a pigmentációt, hogy nem kell tartani a leégéstől, a kiszáradástól vagy a ráncosodástól. A húsz éves fejlesztésnek köszönhetően pár perc alatt, károsodás nélkül elérhető a karibi tengerparti szín. – hangsúlyozza a szalonvezető.

A vendégek közel háromszáz barnulást elősegítő, tartósítószer-mentes kozmetikum közül választhatnak: olajok, krémek és szappanok, amelyek különböző bőrtípusokon, sőt tetovált felületeken alkalmazva növelik a szoláriumban eltöltött percek hatékonyságát. A barnulni vágyókat pedig szakképzett munkatársak látják el hasznos tanácsokkal, akik a szolárium szakszerű használatában, a barnulás segítő és a bőr egészségét megőrző kiegészítő krémet kiválasztásában tudnak segíteni.

Ám ezzel nincs vége a szolgáltatások sorának, mert a KiwiSun nem csak szolárium, hanem alakformáló szalon is. Az ultrahanggal működő kavitációs fogyasztógép a kritikus helyeken – a hasról és a csípőről – bontja le a zsírréteget, és öt kezelés után már az orvosi leszívással egyenértékű fogyasztás érhető el.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.