- hirdetés -

Bár a megyei női műfüves bajnokság utolsó fordulóját június 10-én rendezik, a Szentetornyai Amazonok csapata már lejátszotta a szezonzáró mérkőzését. A lányok Nagymágocs ellen győztek és vezetik a tabellát.

Kiélezett küzdelem vár még a megyei női focicsapatok számára, hiszen az utolsó forduló előtt (közben) még nagy lehet a mozgás a dobogóra esélyes együttesek között.

Mint azt Zvolenszki Attilától, a Szentetornyai Amazonok edzőjétől megtudtuk, a csapat más elfoglaltsága miatt előre lejátszotta az utolsó fordulóra kiírt bajnoki mérkőzését. A Nagymágocs ellen támadólag léptek fel a tornyai lányok, játékuk gólokkal párosult, ami értékes győzelemhez vezetett.

A Szentetornyai Amazonok vezetik a tabellát (Fotó: egyesület)

Szentetornyai Amazonok – Nagymágocsi SE  2 – 0    

Gólszerzők: Zvolenszki Vivien, Palócz Mónika.

– Egy jó csapatot sikerült legyőznünk, aminek nagyon örülök. Mindenki komolyan vette ezt a mérkőzést és meg is lett az eredménye. Gratulálok a lányoknak – értékelt a vezetőedző.

Az Amazonok számára véget ért a bajnokság, amennyiben a gyulaiak hozzák mindhárom mérkőzésüket, akkor a szentetornyaiak a második helyen zárják a szezont, gyulai botlás esetén Orosházára kerülhet az aranyérem.

A tabella állása:

1. Szentetornyai Amazonok 34 pont (14 mérkőzés)
2. Gyulai Amazonok 28 pont (11 mérkőzés)
3. Nagymágocs 23 pont (12 mérkőzés)
4. Dévaványa 21 pont (12 mérkőzés)
5. Mezőberény 17 pont (12 mérkőzés)
6. Wanted SC Békéscsaba 13 pont (12 mérkőzés)
7. Csorvás 6 pont (13 mérkőzés)
8. Kisújszállás 0 pont (12 mérkőzés)

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.