- hirdetés -

A hajrához érkezett a küzdelem a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az utolsó előtti fordulóban az OMTK-ULE 1913 a Kevermest fogadta hazai pályán és ismét gólfesztivált rendezett.

Az Orosháza számára csak a három pont megszerzése lehetett a cél, csapatunk egy pontra van a listavezető Nagyszénás mögött a tabellán.

– Az utolsó hazai mérkőzést játsszuk szombat este ebben a bajnokságban. Jövő héten a szezon legfontosabb mérkőzését vívjuk Nagyszénáson, ezért cseppet sem mindegy, hogy hogyan sikerül az utolsó előtti akadályt leküzdenünk. Azt szeretném, ha fölényes, magabiztos, közönségszórakoztató játékkal zárnánk a hazai mérkőzések sorozatát – nyilatkozta Czollner Gábor edző.

A játékosok hallgattak trénerük szavára és szellemes játékkal kétszámjegyű győzelmet arattak a szerény képességű vendégekkel szemben.

Nem adtak esélyt ellenfelüknek az ULE labdarúgói (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Orosházi MTK-ULE 1913–Kevermes SE       10 – 4        (6 – 1)

Orosháza, 120 néző. V.: Dobó Zoltán (Kakuk Szabolcs, Bereczki Bence).

Orosháza: Marunák – Kovács D., Pardi (Dobi), Deli, Mucsi (Szabó Á.), Kasza, Futaki, Buza (Fehér), Simon, Sindel (Lövei), Lestyán (Pelle). Edző: Czollner Gábor.

Kevermes: Lantos Z. – Kovács J., Németh (Kócs), Tomonicska, Horváth J. (Lakatos), Rung (Kotroczó A.), Kukla L., ifj. Bauer, Ottlakán, Kukla D., Pain. Edző: Lantos Zoltán.

Gólszerzők: Buza (8.), Kasza (23., 27., 84.), Mucsi (25.), Sindel (32., 41.), Pardi (60.), Szabó Á. (75.), Fehér (81.) ill. Kukla D. (7.), Ottlakán (62.), Pain (73.), Tomonicska (80.).

A 7. percben váratlanul vezetést szerzett a Kevermes, a vendégek öröme csupán egy percig tartott, a 8. percben Buza egalizálta az eredményt. A községiek mintegy harminc percig reménykedhettek a számukra kedvező eredmény elérésében, ekkor azonban Kasza két gyors gólja lehűtötte a kedélyeket, innentől kezdve az ULE szellemes játékkal szolgálta ki a közönséget.

Czollner Gábor: Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Örülök, hogy a kilátogató nézők ennyi gólt láthattak, a támadó játékunk nagyon hatékony volt, viszont a védekezésre nem fordítottunk kellő figyelmet, így belerondítottunk a végeredménybe.

A félidőben ünnepi keretek között adta át Dávid Zoltán, polgármester az OMTK-ULE U16-os csapatának a megyei bajnoki aranyérmeket, valamint az U17 csapatnak az NB III-as bajnokságban elért bronz medálokat.

Az OMTK-ULE az utolsó forduló előtt továbbra is egy pontra van a listavezető Nagyszénástól, a bajnokság záró fordulójában egymással mérkőzik a két gárda Nagyszénáson, szombaton 17 órakor. (A kezdési időpont még változhat 18 órára!)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.