- hirdetés -

Még néhány forduló és véget ér a 2017/2018. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság. A tabellát a Geli’s csapata vezeti, az összetartó társaság címvédésre készül.

Orosházán több évtizedes hagyománnyal rendelkezik a városi kispályás labdarúgó bajnokság. Az elmúlt években csökkent a résztvevő csapatok száma, ennek ellenére a kiírás továbbra is meghatározó esemény a város sportéletében hétről hétre.

– Az idei szezonban 18 csapattal indult a bajnokság, majd kettévált alsó- és felsőházra. Színvonalas mérkőzéseket láthatnak a nézők, kirívó fegyelmezetlenség ez idáig nem történt. A bajnokság végén a győztes serleg, a dobogós csapatok érem jutalmazásban részesülnek – értékelte röviden a szezon eddigi tapasztalatait Cseh Krisztián szervező.

A Geli’s néhány fordulóval a vége előtt több ponttal vezeti a bajnokságot. A Kárai Exclusive elleni 6-1-es győzelmével közelebb került a bajnoki címvédéséhez.

Több ponttal vezet riválisai előtt a fekete mezes Geli’s (Fotó: Takács Csaba)

– Megvédeni sokkal nehezebb egy bajnoki címet, mint megnyerni azt. Most már úgy néz ki, egymás után másodszor is sikerül a címvédés, ami azt jelenti, hogy harmadszor is mi lehetünk a bajnokok. Csapaton belül néhány játékos kicserélődött, de a mag három éve együtt van. Nagyon jó a közösség, bízom benne, hogy ez a sikerszéria tovább folytatódik – nyilatkozta a Kárai elleni mérkőzés után Boér Zsolt játékos-edző.

Az eredményes szereplés kulcsát Asztalos Gábor játékos foglalta össze röviden, aki a csapategységben látja a siker titkát, szerinte összetartó társaság az övék. Mindenki komolyan veszi a mérkőzéseket és az azt követő „egy-két órát”.

A Geli’s-re június 4-én sorsdöntő mérkőzés vár, a rivális Edit Optika-Hungáriával csap össze.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.