- hirdetés -

Az Orosházi Kórházba látogatott a Rotary Klub vezetősége. Kihelyezett klubülésüket követően 120 ezer forintos adománnyal segítették ki a kórház kialakítás alatt álló egynapos sebészetét.

Régóta bevett szokás az Orosházi Rotary Klub tagjainak körében, hogy ellátogatnak egymás munkahelyére, bepillantást nyerve abba, hogy mivel foglalkoznak nap, mint nap klubtársaik. A klub így a közelmúltban az Orosházi Kórházba látogatott el, ahová leköszönő elnöküknek, Laczi Mihálynak, a kórház közgazdasági főosztályvezetőjének meghívására érkeztek.

A kórház részéről dr. Duray Gergő főigazgató bemutatta az intézményt és az elmúlt évek fejlesztéseit ismertette a Rotary Klub látogatóival. Pető-Farkas Éva, gazdasági igazgató a kórház finanszírozási hátteréről és gazdasági helyzetéről beszélt, dr. Rácz Oszkár, orvosigazgató az orvosszakmai fejlődést ismertette, majd Greksza Lászlóné, ápolási igazgató a kórházban folyó szakdolgozói képzésekről tartott tájékoztatót.

Nagyobb összeget ajánlott fel látogatásukat követően a Rotary Klub a kórháznak (Fotó: Facebook)

A Rotary Klub következő elnöke, dr. Deák György az esemény végén 120 ezer forintos adományban részesítette a kórházat. Az összeget a Rotary tagjai egyénileg adták össze, hozzájárulva az intézmény fejlődéséhez.

Az Orosházi Kórház a tervek szerint az adományt a kialakítás előtt álló egynapos sebészet felszereléséhez használja fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.