- hirdetés -

A hajrához érkezett a küzdelem a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas a Kondorost fogadja, míg az OMTK-ULE a Kevermessel mérkőzik.

A pontszerzésben bízva

A Rákóczi Vasas az utolsó mérkőzését játssza az idei bajnokságban.

Rákóczi Vasas SE – Kondoros (Rákóczitelep, június 2., 17 óra)

– A bajnokság utolsó mérkőzésén már egyik csapat vállát sem nyomja a teher, így mindenképpen felszabadult játékban reménykedhetünk, ahol szeretnénk sikeresek lenni – nyilatkozta a mérkőzésre készülve Gyimesi András edző.

Tasi és Sajti sérülés, Ludányi és Albert L. munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhat a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés játékvezetője: Kőhalmi Attila (Török Sándor, Szeri Tamás).

Időpontváltozás

Az eredeti vasárnapi időpont helyett szombaton este rendezik a gyopárosi Sportcentrumban az OMTK-ULE – Kevermes mérkőzést.

OMTK-ULE 1913 – Kevermes (ULE-Sportcentrum, június 2., 19.30 óra)

Az Orosháza számára csak a három pont megszerzése lehet a cél, csapatunk egy pontra van a listavezető Nagyszénás mögött a tabellán.

– Az utolsó hazai mérkőzést játsszuk szombat este ebben a bajnokságban. Szeretnénk megadni a rangját ennek az összecsapásnak, ezért este villanyfénynél rendezzük meg a találkozót. Jövő héten a szezon legfontosabb mérkőzését vívjuk Nagyszénáson, ezért cseppet sem mindegy, hogy hogyan sikerül az utolsó előtti akadályt leküzdenünk. Azt szeretném, ha fölényes, magabiztos, közönségszórakoztató játékkal zárnánk a hazai mérkőzések sorozatát – nyilatkozta Czollner Gábor edző.

Az orosházi keret: Marunák, Téglás (kapusok), Deli, Futaki, Lestyán, Kovács, Pelle, Pardi, Simon, Sindel, Kasza, Buza, Mucsi, Szabó Á., Fehér, Kiss, Lövei, Dobi (mezőnyjátékosok).

Barna Márton eltiltás, Szabó Norbert és Elekes Károly sérülés miatt nem léphet pályára.

A mérkőzés játékvezetője: Dobó Zoltán (Kakuk Szabolcs, Bereczki Bence).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.