Vidám gyereknap a Katolikus Óvodában

Zene, tánc, palacsinta és rengeteg nevetés. Az Eötvös katolikus óvoda gyermeknapi rendezvénye élmények sorozatával csalt mosolyt a gyermekek arcára május 25-én. 

Gyermek zsivajtól volt hangos pénteken az Eötvös József Katolikus Óvoda udvara, ahol számos színes program gazdagította a délutánt. Bánkiné Révész Adrienn és Frankó Attila interaktív zenés műsora, valamint a Candy Dance Crew táncbemutatóját követően, érdekes játékokat próbálhattak ki a résztvevők.

A gyerekek élvezték a sok vidám programot és a különböző játékokat  (Fotó: Katolikus Óvoda)

A játékos vetélkedők során a családi bemelegítő tornán, a horgászáskor, az akadálypályák teljesítésekor, de a légvárban, a trambulinon, és az ügyességi fajátékoknál is pontokat gyűjthettek a résztvevők, amelyeket ajándékokra válthattak – tudtuk meg az óvoda beszámolójából.

A délutánt gazdagította László Atya palacsintázója, ahol Iványi László plébános és Zsoldi Lajos hitoktató palacsintával kedveskedtek a gyerekeknek, a Justh Zsigmond Városi könyvtár munkatársai pedig kézműves játszóházat tartottak a legkisebbeknek.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás