- hirdetés -

Szarvasra kirándultak az orosházi Kisharang Bölcsőde munkatársai, gyermekei és családtagjaik május 24-én.Orosháza Város Önkormányzat támogatásának köszönhetően a „Gyermek mosoly” Orosháza Bölcsődéiért Alapítvány kuratóriumi tagjai és a Kisharang Bölcsőde munkatársai 2018. május 24-én kirándulást szerveztek.
– 102 fő két autóbusszal a bölcsődés gyermekek és családtagjaik kíséretében elindultak Szarvasra megtekinteni a Mini – Magyarországot – tájékoztatott Dénes-Földesi Mónika a Kisharang Bölcsőde intézményvezetője. 

Az intézményvezető elmondta, az úti cél kiválasztásánál nagy szerepet játszott a hely közelsége, illetve az hogy, jelentős többletköltséggel lehetne megtekinteni ezt a kultúrprogramot, ha a szülők önmaguk szerveznék meg ezt a kirándulást.
– A három év alatti kisgyermekek számára ideális volt, hogy egy viszonylag kisebb alapterületű körbehatárolt helyen tölthették el a délelőttjüket – hangsúlyozta Dénes-Földesi Mónika.

Minden résztvevő nagyon élvezte a kirándulást (Fotó: Bölcsőde)

 

A gyerekek lelkesek voltak a velük egy magasságban lévő épületektől és kipróbálták az interaktív lehetőségeket is.
– Forgott a szélmalom, mentek a vonatok és szólt a zene az épületekből, illetve az árnyas padokon töltötték el a tízórait – sorolta a kirándulás élményeit az intézményvezető.

Dénes – Földesi Mónika zárásként úgy összegzett: A buszutat mindenki jól bírta és mind a százkét kiránduló sok élménnyel lett gazdagabb.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.