- hirdetés -

Erdélybe utazott az orosházi Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 45 hetedik osztályos tanulója utazhatott a Határtalanul! pályázattal.

Az iskola a HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek kiírásra pályázott sikeresen, így lehetőséget kapott az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával arra, hogy külföldi utazást tegyen Erdélybe 45 hetedikes tanulóval és 4 pedagógussal 2018. május 8-12. között.

A pályázati program címe: Felbecsülhetetlen értékek Erdélyben A projekt száma: HAT-17-01-2017-00106.  A támogatás összege: 2 432 635 Ft.  A kirándulás célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülése.

A kirándulás állomásai: Első nap: Arad-Déva-Segesvár-Ivó. Második nap: Székelyudvarhely-Máréfalva-Homoródfürdő-Madarasi Hargita. Harmadik nap: Szováta-Parajd-Korond-Farkaslaka-Zetelaka. Negyedik nap: Szejkefürdő-Zeteváralja-Gyilkos-tó -Békás-szoros. Ötödik nap: Kolozsvár-Csucsa-Nagyszalonta-Orosháza. A hazaérkezést követően értékelő órákon összegezzük élményeiket, majd projektnapot tartunk. Sosem feledhető élményekkel gazdagodtak a kirándulás résztvevői.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.