- hirdetés -

Már egy hete sem maradt az OTP SZÉP kártya birtokosoknak, ha szeretnék felhasználni a kártyákon lévő mintegy 2,4 milliárd forint 2016-os juttatást. A pünkösdi hosszúhétvégén 145 millió forinttal csökkent a május 31-én lejáró összeg nagysága. Az OTP Csoport arra figyelmeztet, hogy még így is napi 238 millió forintot kell felhasználni az érintett 224 ezer kártyabirtokosnak.

Az OTP SZÉP kártyásoknak már egy hetük sem maradt arra, hogy felhasználják a közel 2,4 milliárd forint lejáró juttatásaikat. A májusi hosszú hétvégéket követően látható, hogy a két évvel ezelőtt feltöltött 77,2 milliárd forint 97 százalékát már elköltötték a pihenni vágyó kártyabirtokosok.

A hatályos jogszabályok szerint az OTP SZÉP kártyákra 2016-os évben utalt juttatások érvényessége idén május 31-én éjfélkor lejár. Ezt követően ezek a juttatások lejártnak minősülnek és a kártyabirtokos számára már nem lesznek elérhetőek. A lejárt összegeket a kártyakibocsátó június 30-ig visszautalja a munkáltatók részére.

– Idén azt tapasztaltuk, hogy sokan kifejezetten a májusi hosszú hétvégékre tartogatták a SZÉP kártyás juttatásaikat. Ezt igazolja az is, hogy a kártyabirtokosok a május elsejei négynapos hétvége során 146 millió forinttal majd a háromnapos pünkösdi hosszú hétvégén 145 millió forinttal csökkentették a lejáró egyenlegek összegét. Hiszünk benne, hogy az OTP SZÉP kártya valóban kulcs az élményekhez, ezért szeretnénk minden kártyabirtokost arra ösztönözni, hogy regisztráljon honlapunkon, és költse el a rendelkezésre álló lejáró keretét még a május 31-i határidő előtt – mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője.

Azok a kártyabirtokosok, akik a hátralevő napokban már nem szeretnének utazni vagy pihenni, akár a belföldi nyaralásukhoz kiválasztott szállásukat is lefoglalhatják, és kifizethetik az összeg egészét, vagy annak egy részét is az OTP SZÉP kártya előlegfizetési lehetőségének köszönhetően – írja penzcentrum.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.