Rákóczi: csatavesztés Békéscsabán

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 31. fordulóját játszották szombaton. A Rákóczi a Békéscsaba 1912 Előre tartalékcsapata vendégeként szenvedett négygólos vereséget.

A Békéscsaba még harcban áll a Méhkerékkel szemben a bajnoki címért, tehát nehéz mérkőzésre volt kilátás szombat délután a telepiek számára.

–         Csapatom becsülettel teszi a dolgát, készül a mérkőzésre. Igyekszünk megnehezíteni ellenfelünk dolgát és ha lehetőségeinket kihasználjuk, akkor jó eredményt is elérhetünk – nyilatkozta Gyimesi András edző.

A Rákóczi az első félidő derekáig volt partiban vendéglátójával, utána a gyorsan jött gólok megpecsételték a vendégek sorsát.

Bcs. 1912 Előre II. – Rákóczi Vasas SE         4 – 0               (3 – 0)

Békéscsaba, vezette: Krajcsovicz Zsolt (Boda László, Szatai Ádám Tibor).

Békéscsaba: Czinanó (Baráth) – Láza (Zsilinszki M.), Barbu, Babinyecz – Kun, Mácsai, Balog Zs. (Miklya), Seres – Pusztai, Szalai, Máris. Edző: Brlázs Gábor.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Boros, Kiss Z., Németh, Harmati – Kánya (Márki), Bogár – Kolozsvári Cs. (Lunczner), Dudás (Egry), Kolozsvári J. – Mazán. Edző: Gyimesi András.

Gólszerzők: Mácsai (10.), Láza (41., 44.), Máris (52.).

Gyimesi András: Ideális körülmények között, remek mérkőzésen tisztességgel és becsülettel helytállt a csapat.

A Rákóczi Vasas a bajnokság  záró fordulójában, június 2-án, 17 órakor fogadja a Körösladányt Rákóczitelepen.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás