Búvárúszás: Fehér Benjámin az országos bajnokságon remekelt

Kecskemét adott otthont a közelmúltban a Felnőtt Uszonyos- és Búvárúszó Országos Bajnokságnak.  

A kétnapos megmérettetésen tizenhat egyesület 215 versenyzője állt rajtkőre, köztük az Eötvös DPSE színeiben Fehér Benjámin.  Több benevezett orosházi versenyző sérülés és igazolt hiányzás miatt nem tudott jelen lenni. Fehér Benjámin értékes pontszerző helyezéseket ért el, a 400 m-es gyorsúszás 5. helyezése és időeredménye biztató.

Eredményei:

100 m uszonyos gyors 7. hely

200 m uszonyos gyors 6. hely

400 m uszonyos gyors 5. hely

Az egyesület tájékoztatása szerint Károlyi Csilla egy katari úszóiskolában három hónapos munkában vesz részt, amelyet szakmai fejlődése érdekében vállalt el. Az utóbbi három évben végzett magas szintű felkészülés és a nagy világversenyeken való folyamatos részvétel miatt (vb, Világjáték) szükségessé vált egy kis pihenőidő beiktatása, ezért ebben az évben nagy világversenyt a számára nem tűztek ki.

A búvárúszók legközelebb június 2-án, Gyöngyösön a Diákolimpia döntőjében versenyeznek.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás