- hirdetés -

A 27 esztendős csatár két év elteltével tért vissza a Viharsarokba.

Tóth Dániel Orosházán ismerkedett meg a labdarúgással, majd hamar Békéscsabára igazolt, ahol gólerős teljesítménnyel járta végig az utánpótlás-korosztályokat. 2011 nyarán visszatért Orosházára, ahol az NB II-ben is bemutatkozhatott. A 2013/2014-es kiírásban Balmazújvárosban és Kozármislenyben játszott. Egy szolnoki, majd egy újabb kozármislenyi kitérő után, 2016 februárjában tért vissza Békéscsabára. A 2019-es év végétől volt a KTE játékosa, innen igazolt a napokban vissza Békéscsabára. Az átigazolásról kérdeztük az exorosházi futballistát.

Miért történt a váltás, meddig szól a szerződésed?

– Az átigazolás utolsó napján keresett meg a Békéscsaba, sok időm nem volt gondolkodni, hiszen pont meccset játszottunk a DVTK ellen. A több játéklehetőség érdekében akartam váltani és pont kapóra jött a Békéscsaba megkeresése. Másfél évre szól a szerződésem, tehát 2023 nyarán jár le. Egyéni célom, hogy jó játékkal és minél több gólt szerezve segítsem a régi-új csapatomat. Szeretnénk minél előrébb végezni a bajnokságban és a Magyar Kupában meglepetést szerezni az Újpest ellen.

Apropó, kupameccs. Mondhatjuk, hogy kupaspecialistának mondhatod magad?

Három évvel ezelőtt valóban a gólommal győztük le a Ferencvárost és ejtettük ki őket a kupából. Ettől függetlenül nem tartom magam kupaspecialistának, de el lehet játszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha az Újpest ellen is győztes találatot szereznék?

kiemelt fotó: kecskemetite.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.