- hirdetés -

Ismét napirenden a buszközlekedés, emellett pályázatokról is tárgyalnak, és több szervezet is megtartja az éves beszámolóját. 

A buszközlekedéssel kapcsolatban a DAKK Zrt. beszámol a 2017-es évről, valamint döntés születhet arról is, hogy az önkormányzat nyilvános pályázatot ír ki a helyi menetrend szerinti autóbusz közlekedésre.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív program kapcsán Elekes Lajos alpolgármester tart előadásokat nyertes pályázatokról. Ugyanezen programban az önkormányzat közel 40 millió forint támogatásban részesült a Kiss Ernő utcai háziorvosi rendelő felújítására. A pénteki testületi ülésen arról dönthetnek a képviselők, hogy az önkormányzat biztosítja-e a szükséges önerőt a projekthez, ugyanis a felújítás teljes költsége meghaladja az elnyert pályázati támogatást.

Több – az önkormányzathoz tartozó – szervezet is megtartja holnap éves beszámolóját: többek között az Egységes Szociális Központ, a Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. vezetői a pénzügyi és működési eredményeiket mutatják be a testületnek.

A képviselő-testület május 25-én, reggel 8 órától kezdi meg a munkát a Városháza Nagytermében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.