PET-BAU ASE: könnyed sikerek az Extraligában és az NB I-ben

Két könnyed győzelem és egy vereség a múlt hétvégi mérlege a PET-BAU ASE női asztaliteniszezőinek. 

Postás SE – PET-BAU ASE Orosháza I. 0-7

Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Budapest.

Győztesek: Tóth Edina, Csáki Rita, Horváth Lilla 2-2 valamint a Tóth- Csáki páros 1.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén mindössze két játszmát veszítve gond nélkül gyűjtötték be a két bajnoki pontot az orosházi lányok – tájékoztatta az OrosCafét Bogdánffy Csaba, szakosztályvezető. Az orosháziak a legjobb négy között végeztek, így részt vesznek az Extraliga rájátszásában Horváth Lilláék.

PET-BAU ASE Orosháza II.- Szekszárd AC II. 18-0

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Győztesek: Benkő Anett, Szabó Mariann, Varga Bernadett, Hudák Dorina 4-4, valamint a Hudák – Varga és a Benkő – Szabó párosok 1-1.

Magabiztos sikert arattak a másodosztályú PET-BAU ASE fiataljai május 19-én. Az Extraliga bajnok utánpótlását felvonultató vendégek ellen kiegyenlített csapatmunkával győztek és megszilárdították helyüket a bajnokság középmezőnyében.

Statisztika PSC II. – PET-BAU ASE Orosháza II. 13-5

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Budapest.

Győztesek: Benkő Anett, Szabó Mariann 2-2, Hudák Dorina 1.

Az ezüstért harcoló Statisztika otthonában már nem volt ilyen könnyű a feladat. Az utolsó fordulóból előre hozott mérkőzésen biztos győzelmet arattak a fővárosiak.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás