Felújítás előtt az Öreg Tölgy Klub

Az önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően az Öreg Tölgy Klub és három másik idősek otthonának felújítása kezdődik meg rövid időn belül.

Az önkormányzat tavalyi sikeres Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatának köszönhetően lesz lehetőség négy nyugdíjas klub felújítására.

– A pályázat keretében teljes felújításra, korszerűsítésre kerül sor mind a négy klubban, a kor- illetve jogszabályi előírásoknak megfelelően – tudtuk meg Tóthné Kis Judittól, az Öreg Tölgy Klub nappali és alapellátások egységvezetőjétől.

Elmondása szerint a felújítási munkálatok alatt is zavartalanul biztosítják az idős emberek ellátását. Az Öreg Tölgy Klub esetében a Platán Idősek Otthonában tudják biztosítani ellátásukat, ami nappali ellátást, házi segítségnyújtást és szociális étkeztetést jelent.

A felújítási munkálatok alatt is biztosítják az idős emberek ellátását (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Úgy gondolom, itt mindenki izgatottan várja, hogy a felújításnak köszönhetően magasabb színvonalon tudjuk biztosítani működésünket és szolgáltatásainkat – tette hozzá Tóthné Kis Judit. A cél, hogy a szolgáltatások fejlődjenek, az ellátottakat pedig jobb és szebb környezet vegye körül.

Az Öreg Tölgy Klubon kívül a munkálatok az Egységes Szociális Központ által fenntartott Gyöngyvirág-, Őszirózsa- és Reménység Klubot is érintik. Sor kerül az épületek nyílászáróinak cseréjére, külső hőszigetelésre és kazáncserére is. A pályázatban igényelt támogatás összege 119,69 millió forint, amit a támogatási konstrukció teljes egészében finanszíroz.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás